Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala tractor Same Iron 175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Iron 175
Cod produs
0BWURQMD-AT
Out Of stock
Descriere
Dantura coroanei reductor se poate deforma din pricina socurilor mecanice sau a patrunderii unor corpuri straine intre aceasta si pinioane si atunci se impune inlocuirea sa. Aceasta coroana transmisie finala Same Iron 175 face fata cu brio provocarilor, pentru ca este super rezistenta, realizata dintr-un material special, cu maxima precizie. Cu o piesa originala Carraro iti faci treaba la nivel inalt. Ai randament maxim de la tractorul tau, asa cum ti-ai dorit. Piesa poate fi montata si pe modelul Same Iron 175DCR.

Avem o gama vasta de piese de schimb pentru utilaje agricole sau din constructii. Si, in plus, iti oferim suport tehnic, ca tu sa stii ce ai nevoie pentru o intretinere corespunzatoare a utilajelor tale. Suna-ne si specialistii nostri iti vor raspunde cu drag! Afli lucruri interesante si utile legate de montaj sau de mentenanta si scapi de multe batai de cap.

Coroana transmisie finala Same Iron 175 - te scoate din impas!
Fiind o componenta de seama in angrenajul transmisiei finale, o coroana reductor Same Iron 175 trebuie sa fie de cea mai buna calitate, de vrei sa-ti functioneze tractorul in cei mai tari parametri. Rolul sau este de a spori puterea cuplului, asadar are o pozitie esentiala in ansamblul reductor. Rezistenta si precizia ei sunt calitatile pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a obtine rezultatele dorite.

Iti oferim consultanta gratuita!
Specialistii nostri iti ofera informatii pretioase pentru intretinerea utilajelor tale. Te ajuta sa identifici piesele care iti sunt necesare pentru remedierea unei defectiuni sau pentru intretinerea curenta a utilajului, dar iti pot da si ponturi utile referitoare la montaj. Suna-ne si spune-ne pe scurt care-i problema, vei gasi raspunsurile cautate!

Pentru aceasta coroana transmisie finala pentru tractor Same Iron 175 ai 6 luni de garantie in cazul defectelor de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt rare, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Timpul este pretios, nu vrem sa ti-l irosim. Iti vom livra aceasta coroana transmisie finala Same Iron 175 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau sa cere o oferta online. Sau ne poti vizita la sediul nostru de langa Bucuresti.

Pentru a obtine rezultatele scontate, mai bine lasi montajul pe mana unor persoane calificate. Piesa trebuie sa fie pozitionata corect, iar lubrifierea si etansarea sa fie impecabile. Astfel, vei prelungi considerabil viata utilajului tau. Ar fi recomandat sa refaci etansarea ansamblului reductor folosind simeringuri si oringuri noi. Ba chiar si pinioanele ar merge inlocuite, daca vechea coroana reductor avea dantura deformata.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura