Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru punte Carraro 141320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 141320
Cod produs
AS0TM3KG-AS
Out Of stock
Descriere
Reparatiile par sa fi devenit un obicei vicios de care te tot lovesti? Este momentul sa iei masuri radicale! Incepe prin a-ti schimba furnizorul de produse si da sansa acestui set pivot inferior punte Carraro 141320 din depozitul nostru! Alege-ne pe noi drept noul tau furnizor si remarca o schimbare evidenta in functionarea utilajului tau! Cu orice produs achizitonat de la noi, sporesti viata masinariei pe care o detii!
Productivitatea la care te astepti trebuie intretinuta de tine cu cele mai originale idei! Nu poti pretinde succesul fara sa lucrezi pentru visul tau! Noi vrem sa fim ajutorul tau de nadejde si sa te ajutam sa gasesti solutia ideala care sa te propulseze cat mai sus! Ca acest lucru sa ia avant, tine cont de indicatiile oferite de agentii nostri! Ei iti vor prelua solicitarea cu promptitudine si vor gasi remediul necesar.

Acest set pivot inferior punte Carraro 141320 este un echipament de calitate superioara!
Vorbind la modul general, rolul unui pivot cu plicare inferioara este acela de a uni fuzeta de carcasa puntii. Pivotii care functioneaza in parametri optimi cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului. Un set nou de pivoti va prelungi rezistenta capetelor de bara si va stopa jocurile si socurile in articulatia de directie.

Cere sfaturi de la profesionisti!
Cand situatia se complica lasa deoparte ingrijorarea si alege cea mai la indemana solutie: serviciul de consultanta! Noi te ajutam sa identifici problema de la radacina si, in conformitate cu aceasta, sa identifici si piesa compatibila! Dupa ce facem asta, ne vom asigura ca vei primi un plan bine structurat de sustinere a activitatii si sfaturi utile pentru montaj! Datoria ta este de a tine cont de informatiile oferite!

Lucram doar cu conditia sigurantei asa ca pentru acest set pivot inferior pentru punte Carraro 141320 primesti un certificat de garantie! Acesta expira dupa 6 luni si face referire la defectiunile din fabrica!

Nu vom abuza de timpul tau asa ca ne vom misca cat mai repede cu putinta! Plaseaza comanda sunandu-ne sau aplicand pe site si primesti acest set pivot inferior punte Carraro 141320 in doar 24 de ore! Poti intra in posesia produsului chiar venind personal sa-l ridici de la depozit!

Momentul montajului este etapa care va decide asupra duratei vietii piesei! Alege sa efectuezi aceasta manopera in ateliere de specialitate pentru a-ti prelungi investitia si a economisi timp. De altfel, risti sa pierzi tot ceea ce ai dobandit pana in acest moment! Daca ai nevoie de indrumare, suna-ne si te vom directiona!

Specificatii tehnice:
• acest set pivot inferior este format din: pivot + bucsa sferica + saiba conica + gresor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura