Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Suport fulie ventilator pentru tractor Landini Atlantis 60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Atlantis 60
Cod produs
VQ7O6L0K-SC
Out Of stock
Descriere
In viata, daca nu ai carte nu ai parte. In dragoste, daca nu ai farmec (si ceva economii), n-ai partenera. In bucatarie, daca nu ai leustean, nu ai ciorba. Iar in business-ul industrial, daca nu ai utilaje sanatoase, nu ai loc in fata. Cu acest suport fulie ventilator Landini Atlantis 60 aflat la noi in depozit, drumul spre varf este asigurat. El a fost construit cu inteligenta, din cele mai bune materiale si a strabatut distante mari ca sa ajunga la tine. Nu avem limite de spatiu atunci cand ne soliciti. Trecem impreuna linia de sosire pe locul I.

Toata lumea da sfaturi. Doctorul spune sa nu mai fumezi, dupa care aprinde o tigara. Un prieten iti spune sa nu mergi la meci, dar il vezi la TV ca este in tribune. Unele sfaturi sunt proaste, altele nu. Un sfat bun trebuie sa contina generozitatea de a-l oferi celuilalt. Un sfat bun nu este doar un transfer de informatie ci si un mod amical de a arata ca iti pasa. De aceea ne preferi pe noi si nu pe ceilalti - pentru ca piesa de schimb de care ai nevoie, vine cu un pachet solid de informatii, recomandari, adnotari si sfaturi. Esti oricand oaspetele nostru.

Suport fulie ventilator Landini Atlantis 60 isi arata muschii
Aceasta piesa are rolul de a sustine ventilatorul, prinzandu-se de blocul motor prin patru suruburi. In interior se afla axul si rulmentii, datorita carora se invarte fulia ventilatorului.

ACN face cat zece!
Daca nu reusesti sa buchisesti datele tehnice ale piesei de schimb pentru utilajului tau, contacteaza echipa noastra de consultanti. Au toate cunostintele necesare ca sa te lumineze.  Ei iti vor oferi toate informatiile pe limba ta, nesofisticat, pentru ca tu sa fii sigur ca ai facut alegerea potrivita. Si, cred ca stii deja asta, toate informatiile sunt oferite in mod gratuit. Suna si pune-i la incercare. Vei avea o surpriza placuta.

Garantie
Acest suport fulie ventilator pentru tractor Landini Atlantis 60 cumparat de la noi acopera toata gama ta de exigente in ce priveste calitatea. Si, totusi, iti vom trimite si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Mai mult decat suficient.

Livrare
Conditiile de livrare sunt la fel de importante ca si piesa de schimb in sine. Iata de ce noi efectuam expeditia cu cele mai bine servicii de curierat. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, o poti ridica de la noi din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Intotdeauna simplu.

Montaj
Toata lumea stie ca montajul este un moment important inainte ca utilajul sa redevina functional. Un montaj executat corect permite o exploatare indelungata. Iar un montaj corect nu poate fi efectuat de oricine.  Daca ai nevoie de un mecanic bun, de oriunde, atunci te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Iti vor oferi contacte sigure.

Specificatii tehnice:

Inaltimea piesei : 140mm

Dimensiunile flansei de prindere a fuliei:

• Diametru interior fulie - 41mm
• Diametru exterior fulie - 80 mm
• Distanta intre centrele gaurilor - 62.4 mm
• Distanta dintre centrele gaurilor de la prinderea suportului pe bloc masoara, pe cele 2 laturi, 83.8 mm, respectiv 74.4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura