Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Suport ventilator pentru tractor Massey Ferguson MF 563

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 563
Cod produs
XCVW0MLS-SC
Out Of stock
Descriere
Consilierii nostri tehnici iti pot vorbi ore intregi despre de piesele de schimb. Ajunge sa ii starnesti. Dar exista factorul timp. Exista timpul care nu exista. Iar utilajul tau este acum in curte, tacut si oprit. L-a lasat tocmai piesa numita suport ventilator Massey Ferguson MF 563 Asadar, facem un sumar scurt pentru tine : o avem, este cea mai buna de pe piata, este la un pret competitiv si abia asteapta sa o depunem la curier ca sa ajunga a doua zi la tine. Esti la 500 de kilometri distanta? Ce-i suta azi? Cum am spus, ajunge chiar a doua zi.

N-ai sa crezi. Dupa 3 luni de seceta, s-au dus toti la parinte si l-a rugat sa faca o slujba de ploaie. Parintele a facut ce a facut, s-a rugat la Dumnezeu si a venit ploaia. Nu se poate asa ceva. Uite ca s-a putut. Lui nea Nita, de peste drum, i s-a stricat matahala aia de utilaj. L-a sucit, l-a invartit si degeaba, nu i-a dat de cap. S-a dus la parintele. I-a cerut o rugaciune la Dumnezeu. Parintele i-a spus ca nu e cazul sa-l deranjeze pe Bunul doar pentru atata lucru. Si i-a spus lui nea Nita sa sune la cineva, aici, pe pamant. Sa sune la ACN. Baiatul lui lucreaza acolo. “Suna, Nita, si ai sa vezi minunea lui Dumnezeu”. Nea Nita a sunat, s-a rugat, consultanta gratuita a capatat. Iar utilajul uruie vesel la lucrarile din sat.

Suport ventilator Massey Ferguson MF 563 dimineata pe racoare
Racoarea ventilatorului, fireste, care pastreaza blocul motor intr-un climat propice functionarii fara o “transpiratie” nedorita. Piesa noastra sustine ventilatorul, prinzandu-se de blocul motor prin patru suruburi. In interior se afla axul si rulmentii, datorita carora se invarte fulia ventilatorului. In capatul axului, exista o flansa de care se prinde elicea sau fulia ventilatorului, depinzand de echiparea utilajului. Motorul lucreaza lejer la maneca scurta.

Serviciul gratuit de consultanta niciodata in vacanta
Noi si cu tine facem parte din aceeasi echipa. Tu esti colegul care ne cere informatii iar noi suntem colegii care ti le ofera pe cele mai bune.  Fiind colegi, vei avea parte de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si chiar de interventii la fata locului, daca strigi dupa ele. Indiferent in ce parte a tarii te afli. Hai sa ne strangem mainile, colega, am rezolvat si problema asta.

Garantie
Chiar ne pasa de modul cum se va potrivi acest suport fulie ventilator pentru tractor Massey Ferguson MF 563 primit de la noi. Fara sa insemne ca ne facem cumva griji. Caci nu avem de ce. Si totusi, pentru orice surpriza neplacuta cauzata de vreun defect de fabricatie iti vom oferi un certificat de garantie valabil 6 luni de la data primirii piesei.

Livrare
Ne-am gandit sa facem din etapa expeditiei una placuta si foarte bine securizata in raport cu timpul de expediere. Avem parteneri cele mai bune firme de curierat din tara. Iti aduc piesa in 24 de ore, fie ploaie, fie vant, deplasare ca in gand. Nu am gasit alta rima😊 Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Si tot maine utilajul isi poate relua activitatea. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si asa facem.

Montaj
In privinta montajului, treaba sta cam asa: vrei sa iasa rau, monteaza piesa tu; vrei sa iasa bine, cheama un mecanic. Este foarte important ca lucrarea de montaj sa fie executata de catre meseriasi. Noi cunoastem si nu doar unul. Oriunde te-ai afla, noi cunoastem un mecanic. Ti-l trimitem ca sa termine reparatia. Si apoi, la treaba.

Specificatii tehnice:

Inaltimea piesei : 140mm

Dimensiunile flansei de prindere a fuliei:

• Diametru interior fulie - 41mm
• Diametru exterior fulie - 80 mm
• Distanta intre centrele gaurilor - 62.4 mm
• Distanta dintre centrele gaurilor de la prinderea suportului pe bloc masoara, pe cele 2 laturi, 83.8 mm, respectiv 74.4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura