Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru combina Claas Jaguar 492

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
KYXQL126-CD
Out Of stock
Descriere
Coroana reductor combina Claas Jaguar 492 reprezinta rezultatul muncii depuse cu pasiune. Este o componenta faurita cu atentie la detalii, ale carei calitate si durabilitate vor fi puse in slujba ta si a utilajului tau. Daca si tu esti o persoana care se lasa ghidata prin viata de ceea ce ii place, atunci stim sigur ca vei face o investitie inteligenta, care te va tine departe de ateliere pentru timp indelungat. Inca de la inceput echipa noastra s-a pus in slujba calitatii. Ne punem si in slujba ta cu tot ceea ce stim!

Atat domeniul agriculturii, cat si cel al constructiilor reprezinta doua spatii pline de provocari. Chiar daca multe dintre acestea aduc probleme, totusi depasirea lor constituie satisfactii majore. Fie ca vrei sa preintampini necazurile, fie ca te intereseaza sa le eviti, noi iti recomandam sa iti dotezi utilajele cu piese de schimb dintre cele mai bune. Asa este si aceasta coroana transmisie finala originala Carraro. Alege-o cu incredere!

Coroana reductor combina Claas Jaguar 492 nu-i o componenta de ratat! Asa ca nu rata sansa de a o avea!

Uneori ne intrebam cum ar fi ca noi sa nu fim pasionati de ceea ce facem. Cum am putea povesti despre piesele de schimb fara inflacararea pasiunii? Ar fi foarte anost sa fim asa, dar noroc ca suntem fix la extrema cealalta! Vrei, nu vrei, noi iti spunem ceea ce ne place. Si ne place aceasta componenta, care are menirea de a spori cuplul in angrenajul transmisiei finale.

Daca ne ai pe noi alaturi, nu mai trebuie sa te ingrijorezi cand vine momentul inlocuirii pieselor uzate!

La micul dejun cel mai mult ne place sa mancam probleme. Asa ca daca ai vreo nedumerire, daca nu stii ce sa alegi sau care componenta s-ar potrivi mai bine, hraneste-ne pe noi! Serviciul nostru gratuit de consultanta nu se da batut niciodata! Chiar de-i cea mai rara piesa care exista, noi facem tot ce tine de noi pentru ca tu sa o poti avea. Hai cu incredere spre noi!

Atunci cand ai alaturi aceasta coroana reductor pentru combina Claas Jaguar 492 poti uita de toate neplacerile. Calitatea-i la ordinea zilei si, pe deasupra, are si o garantie de 6 luni! Certificatul si factura le vei primi odata cu coletul.

O coroana reductor combina Claas Jaguar 492 sporeste cuplul in cadrul utilajului tau. Asa ca sporim si noi procesul de livrare. Iti trimitem piesa rapid, in 24 de ore, in orice loc din tara.  Stii ca pe site-ul nostru poti gasi o gama bogata de componente pentru utilajul tau?

Nu risca sa pierzi investitia alegand sa nu pui pret pe modalitatea de inlocuire a pieselor de schimb. Alege ateliere de specialitate! Iti amintim ca pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor pot asigura o durata de exploatare indelungata.

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura