Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei cutie viteze buldoexcavator Case 570T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 570T
Cod produs
VSNYO3P9-AC
Out Of stock
Descriere
Doteaza-ti utilajele cu piese de schimb de cea mai inalta calitate. Cu acestea, nu vei da gres! Daca le oferi si un montaj corect, efectuat de specialisti, functionarea utilajului tau va fi optima, iar activitatea ta va fi una infloritoare. O piesa de schimb cu adevarat rezistenta este si aceasta pompa ulei cutie viteze Case 570T realizata de cei de la Carraro. Cu ea, sistemul de alimentare cu ulei al utilajului tau va functiona excelent.

Vorbeste cu noi! De la piese de schimb, pana la servicii tehnice, te sustinem cu toata puterea noastra. Avem solutii si alternative tehnice adecvate, ne gandim, analizam si rezolvam probleme grele. Pentru tine, simplificam cele mai complexe situatii!

Pompa ulei cutie viteze Case 570T - o piesa de schimb de cea mai buna calitate!
Tu ai grija de utilajele tale si, pentru functionarea lor, alegi piese de schimb de calitate. Tu stii ca pentru sistemul de alimentare cu ulei, pompa de ulei are rolul de a asigura debitul de ulei la presiunea utila.

Astfel, in situatiile in care pompa de ulei cedeaza, pentru a nu se ajunge la o defectiune majora, tu stii ca este necesar ca in cel mai scurt timp sa inlocuiesti pompa de ulei. Si, pentru inlocuirea ei, iti sugeram sa alegi aceasta piesa de schimb originala Carraro, o piesa cu adevarat rezistenta.

Suntem aici sa te ajutam sa identifici piesele de schimb de care ai nevoie! Serviciul nostru de consultanta este gratuit!
Apeleaza la departamentul nostru de Identificari, atunci cand lucrurile nu iti par simple.

Daca nu reusesti sa identifici piesa de care are nevoie utilajul tau, vorbeste cu ai nostri colegi de la departamentul Identificari! Le spui care este modelul utilajului tau si ei sunt pregatiti cu de toate: au schite, au informatii pretioase. Si… cat ai zice… ”ACN Piese Utilaje”, ei iti dau raspunsul de care ai nevoie.

Contacteaza-ne pentru a afla simplu si repede care este piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie.

Pompa de ulei cutie de viteze Case 570T detine certificat de garantie, iar, pentru defectiunile din fabrica, garantia acesteia este de 6 luni.

In colet, alaturi de piesa de schimb achizitionata si de factura, vei gasi si certificatul de garantie.

Iti livram in maxim 24 ore, oriunde in tara, acolo unde tu te afli! Da, piesele de schimb pe care le achizitionezi de la noi vin la tine repede! Stim ca utilajul tau nu poate sta nefunctional prea mult timp si ne grabim sa-ti trimitem piesele de care are nevoie.

Ne poti contacta la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site sau poti sa ne transmiti o cerere on-line.

Daca, pana acum, ai ales ”e bine si asa”, alege incepand de azi… altfel! Alege un montaj corect al piesele de schimb. De ce? Pentru ca prelungeste durata de utilizare a pieselor si, bineinteles, durata de exploatare a utilajelor tale. Apeleaza la specialisti, pentru ca experienta lor, indrumarile si recomandarile pe care ti le pot oferi, isi vor spune cuvantul.

Nu apela la improvizatii! Daca nu cunosti specialisti, intreaba-ne pe noi. Colaboratorii nostri sunt extrem de priceputi si ti-i putem recomanda.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura