Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor New Holland TS6000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TS6000
Cod produs
EPXAI4V5 -AL
Out Of stock
Descriere
Se spune ca e usor sa alegi drum mai scurt, dar noi stim sigur un lucru! Il alegem intotdeauna pe cel mai sigur! Iar acesta este intotdeauna acela ce ofera calitate si performanta, toate pe termen lung! Cu noi este de acord si aceasta  coroana reductor tractor New Holland TS6000 care este un produs original Carraro. Ea asigura rezistenta de durata, fiabilitate, si siguranta ca drumul cel mai bun este acela ce iti ofera incredere!

Nu exista nu se poate! Pe ACN Piese Utilaje nu cunoastem senzul acestei fraze. Indiferent de problema pe care o ai, ne asiguram ca expertii nostri iti vor da un raspuns prompt si util! Iar asta, in mod gratuit! Nu ezita! Contacteaza-ne, iar noi iti vom oferi sfaturile de care ai nevoie!

Coroana reductor tractor New Holland TS6000 - alaturi de tine in situatii de lucru solicitante!
Cand avem imaginea de ansamblu, totul se asaza chiar sub privirile noastre! Asa se intampla si cand intelegem importanta elementelor ce alcatuiesc un intreg, mai ales cand este vorba despre utilajul tau! Daca luam exemplul acestei coroane care se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii, vom intelege ca este o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc. Fara ea, un mecanism intreg nu ar functiona asa cum trebuie!

Alegem sa oferim intotdeauna in plus!  Tocmai de aceea te ajutam sa faci o selectie adecvata nevoii tare, dar si sa iti oferim orice informatie ti-ar trebui! Nu ezita sa ne suni, consultanta este intotdeauna gratuita, iar atunci cand apar intrebari este cel mai bine sa scapam de ele in mod simplu… si corect! Avem tehnicieni cu experienta, care sunt gata sa iti ofera recomandari sigure si de incredere!

Ce ne place sa oferim? Incredere. Tocmai de aceea coroana reductor pentru tractor New Holland TS6000 vine la tine, insotita de un un certificat de garantie, valabil 6 luni, pe care il poti folosi pentru toate defectele din fabricatie!

Cat pretuim timpul? Nespus! Tocmai de aceea livram in maximum 24 de ore. Aducem aceasta  coroana reductor tractor New Holland TS6000 chiar la tine acasa, si iti lasam si datele noastre de contact. Aici ne poti pune orice intrebare!

Iti doresti un montaj de calitate pentru piesa de schimb tocmai acum aleasa? Nu este nicio problema! Suntem alaturi de tine sa te asistam tehnic chiar la tine acasa, indiferent de zona in care te afli. Avem o echipa de profesionisti pregatiti sa actioneze prompt si sa iti ofere informatii suplimentare indiferent de situatie!

Specificatii tehnice

75 de dinti.
Diametru exterior 24,5 cm.
Diametru interior 22,1 cm.
Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura