Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru tractor Fendt Vario 310

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fendt Vario 310
Cod produs
0627A4SW-AT
Out Of stock
Descriere
Calare pe tractor mereu si acum, ca s-a poticnit, trebuie sa faci cumva sa-l insufletesti. Alege piese de cea mai buna calitate, ca sa nu se mai poticneasca din nou prea curand. O coroana transmisie finala Fendt Vario 310 te va tine mult si bine pentru ca este o piesa originala Carraro, care nu te va dezamagi. Robusta si durabila, nu te lasa la greu. Piesa este compatibila si cu modelul Fendt Vario 310SCR.

Utilajele agricole si cele din constructii isi gasesc la noi toate piesele de schimb necesare atunci cand le doare ceva si se impune inlocuirea unor componente. Vrem sa remediezi cat mai rapid defectiunile tehnice cu care te confrunti, de aceea iti oferim, in plus, tot sprijinul de care ai nevoie. Fie ca e vorba de alegerea pieselor potrivite sau ai nevoie de indrumari privind montajul ori mentenanta, echipa noastra este incantata sa raspunda solicitarilor tale. Suna-ne!

Coroana transmisie finala Fendt Vario 310 - rezistenta si fiabila, mereu de ajutor!
Cand achizitionezi o coroana reductor Fendt Vario 310 trebuie sa te gandesti in primul rand la rolul esential pe care il joaca in cadrul angrenajului transmisiei finale, ea fiind cea care sporeste cuplul de forte. De calitatea si rezistenta ei atarna modul in care utilajul tau va functiona de acum incolo, nu te multumi cu putin.

Consultanta gratuita pentru tine!
Nu suntem toti elevi eminenti la materia pieselor de schimb si a defectiunilor tehnice, dar avem o echipa de nota zece la acest subiect si ti-o punem la dispozitie in mod gratuit. Te ajuta sa identifici problema tehnica si piesele ce trebuie inlocuite pentru ca totul sa mearga brici, si in plus te pot consilia si in privinta montajului si a mentenantei. Pentru a gasi mai repede si mai usor raspunsurile pe care le cauti, suna-ne!

N-ai niciun motiv de ingrijorare, aceasta coroana transmisie finala pentru tractor Fendt Vario 310 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica. Vei regasi in interiorul coletului factura fiscala si certificatul de garantie.

Stim ca te grabesti, de aceea iti livram aceasta coroana transmisie finala Fendt Vario 310 in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Iar daca ti-e la indemana, ne poti vizita la sediul nostru din apropierea capitalei. Te asteptam!

Nu lasa montajul pe mana oricarui nea Gica, oricat de atoatestiutor ar parea. O piesa montata necorespunzator poate dauna pieselor din jur si, oricum, rezultatul nu va fi cel asteptat, de aceea te sfatuim sa apelezi la profesionisti. Daca defectiunea are la baza deformarea danturii coroanei, iti recomandam sa inlocuiesti si pinioanele. Este important ca lubrifierea si etansarea sistemului transmisiei finale sa fie impecabile, de aceea ar trebui refacuta etanseitatea cu simeringuri si oringuri noi. Totul pentru ca utilajul tau sa functioneze ca nou din nou.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura