Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator Komatsu YM123900-77210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu YM123900-77210
Cod produs
QI4ROATY-SC
Out Of stock
Descriere
Remedierea defectiunilor este una din zilele proaste din viata unui Komatsu. Pe care noi o putem insenina. Asa ca, atunci cand vine ziua in care trebuie sa schimbi o piesa la utilajul tau, gandeste-te la una noua si nu la una a noua din zece. De pilda, acest alternator Komatsu YM123900-77210 este unul nou, rezistent si fiabil. Unul care poate transforma reparatia intr-o alergare usoara de vara. Ai nevoie de noi. Nu sta mult pe ganduri, suna-ne!

In acest business ai nevoie sa fii protejat impotriva defectiunilor si a altor incidente tehnice. Tine si de strategie dar tine si de moral. O reparatie nu pica niciodata bine. A ca o masa care iti cade peste picior. Surprize din acestea, in business, tot apar. Si nu aduc bani ci, dimpotriva, ti-I ia. Cum ar veni, si cu piciorul rupt si cu bugetul terfelit. Asa ca vino la noi sa discutam, si nu doar despre alternatorul de care ai nevoie acum ci si despre ziua de maine. Si de poimaine. Si de cum putem fixa noi masa ca sa nu mai cada si sa te raneasca. Vino sa te convingi!

Alternator Komatsu YM123900-77210 sau dintr-una buna in alta si mai buna
Aceasta piesa are rolul de a transforma energia mecanica de la motor in curent electric si furnizeaza curentul pentru consumatorii utilajului si pentru incarcarea acumulatorului.

Cine e cu noi scapa de nevoi
Uneori nu poti sa te bucuri de diminetile frumoase de vara. Mai ales cand ai vreun utilaj, doua oprite si nu stii de ce. Fireste, sunt lucruri care te depasesc. Ai o gramada de competente, numai pe aceea de specialist in utilaje nu.  Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini tot acest neajuns. Trebuie doar sa ne apelezi, iar colegii nostri iti vor oferi pe loc si gratuit: o identificare reala a problemei, recomandari pentru montaj, expeditie urgenta a produsului. Si mai sunt. In rest, bucura-te de aceste dimineti.

Garantie
Produsele care ajung la noi in depozit au toate certificarile necesare. Nu vin de nicaieri. Astfel, acest alternator Komatsu YM123900-77210 va sosi la tine doar insotit de toate documentele lui. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Nu vei plati tu erorile altuia.

Livrare
Efectuam expeditiile in moduri cat mai simple si care economisesc cel mai mult timp.  Acest alternator ajunge in curtea ta sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. La alegere. Poti face plata la livrare. Si tot la primire poti verifica pachetul inaintea platii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Montaj
Montajul este ultimul pas al drumlui piesei catre tine si nasul nasterii piesei de schimb ca element functional al utilajului. Nu-ti bate joc de acest moment, caci este cel mai important. Tocmeste un mecanic bun sa faca lucrarea si totul va decurge de minune. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice
• 12V
• 60A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura