Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru incarcator frontal Caterpillar 962

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 962
Cod produs
C0EIM69G-SC
Out Of stock
Descriere
Indiferent de marca utilajelor pe care le detii, noi avem piese de schimb pentru fiecare dintre ele. Iar pe langa piese, venim si cu solutii atunci cand ai nevoie. Si nu la gramada, ci personalizat, ca la serviciul de personal banking. Avem constant in depozit toate produsele pe care ai putea sa le soliciti, chiar daca acestea sunt din modele mai vechi, sau mai noi. Daca piesa a fost sau este inca produsa, noi o avem. Inclusiv acest contact cu cheie Caterpillar 962 Avem de toate pentru fiecare.

Piesa compatibila si cu modelul Caterpillar 962H.

Primii pasi un business sunt mereu nesiguri. Mai inaintezi, mai cazi in fundulet. Mai si plangi un pic. Rezultatele nu vin dintr-una. Am invatat multe de la clientii vechi. Cei ajunsi la maturitate care stiu sa-si masoare atenti pasii si sa isi stabileasca obiectivele. Si care isi fac din timp lista cu resursele necesare. Bani, oameni, piese de schimb. Un antreprenor de succes nu va progresa daca nu stie clar : pe ce forta de munca de bazeaza, cat capital ii asigura banca si, mai ales, pe furnizor sa se bazeze daca in parcul de utilaje apar defectiuni. Foarte multi se bazeaza pe noi. Nu i-am dezamagit niciodata.

Contact cu cheie Caterpillar 962 deschide seiful functionarii perfecte
Acest mic produs este scanteia ce da viata masinii. Este un comutator din sistemul de control al unui vehicul care activeaza principalele sisteme electrice ale acestuia, inclusiv accesoriile. Este desteptatorul de la ora 7 care te trezeste dintr-un vis frumos si te trimite in altul la fel de frumos.

Va serviti si nu platiti
De multe ori ai nevoie de mai mult decat de o piesa de schimb. Ai nevoie de un sfat cu privire la produsul cel mai compatibil cu utilajul tau. De un plan de asistenta long term ca sa nu mai cauti de fiecare data ajutor. Sau poate chiar un mecanic bun care sa fie prezent de cate ori ai avea nevoie. Pentru toate acestea ai tot timpul la dispozitie pe oricare dintre consultantii nostri. Au solutii pentru fiecare problema care apare. Noi ne ocupam de toate.

Garantie
Nicio piesa nu pleaca din depozitul nostru fara o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Suntem alaturi de tine in a preintampina eventualele neplaceri legate de o posibila piesa imperfecta. Daca nu e buna, o schimbam. Gratuit. Nu-i bai.

Livrare
Acest contact cu cheie pentru incarcator frontal Caterpillar 962 poate ajunge la tine in ce mod doresti. Poti ridica piesa direct din depozit sau o trimitem cu curierul. Ne ocupam inclusiv de acest lucru. Ajunge oriunde in 24 de ore. Platesti la primire cu posibilitatea verificarii continutului din pachet. Poti afla mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Daca nu te descurci cu montajul piesei, poti solicita oricand echipa noastra de service mobil. Mecanicii cu care colaboram sunt cei mai buni dintre cei buni. Ei nu repara, fac mici opera de arta. Pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, in cel mai scurt timp. Cere-ne contactul lor!

Specificatii tehnice
• Numar pini mufa: 4
Trimite mesaj
Din Gura in Gura