Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu chei Caterpillar 467-8535

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 467-8535
Cod produs
KUR19HY0-SC
Out Of stock
Descriere
De cate ori nu ti se intampla ca, dupa o perioada mai lunga de deplasare in picioare, sa simti durere la genunchi. Daca ai traduce acest lucru in termenii utilajului tau, atunci cel care sufera la efort  sustinut este acest contact cu chei Caterpillar 467-8535 Vestea proasta la om este ca partile lui nu se pot schimba, de aceea e nevoie de atentie sporita ce fel traieste. Vestea buna la utilaje este ca exista intotdeauna un remediu la o eventuala defectiune a piesei. Avem un inlocuitor pe masura. La nevoie, suna-ne, comanda si in 24 de ore Caterpillarul o ia la prima cheie.

Cand spui nea Petrica, spui arhetip. El cumuleaza toate calitatile mecanicilor pe care ti-i recomandam de fiecare data, oriunde ar lucra utilajul tau. Nea Petrica pare din alta lume si chiar e din alta lume. El nu se sperie de defectiuni. Dimpotriva, defectiunile se sperie de nea Petrica. Are un limbaj colorat, caci asa ii sta bine unui mecanic. Mai suduie, mai tranteste basca de pamant, dar nu se lasa pana n-o rezolva. Uneori ti se poate parea ireal dar nea Petrica, la nevoie, pune cheia deoparte si scoate laptop-ul. Lucreaza cu toata gama. Nu te lasa pacalit. Nea Petrica e, pentru utilajul tau, Dumnezeu pe pamant.

Contact cu chei Caterpillar 467-8535 rasare odata cu soarele
Aceasta piesa este un soi de vedeta. Ea reflecta poate cel mai bine starea utilajului. Nu spui intotdeauna ca o ia la cheie, atunci cand e bine? Sau ca ii dai “un spritz”? Toate se refera la acest contact, el da desteptarea, cu el canta cocosii.

Un consult la minut
Tragem impreuna la caruta aceasta comuna, deci trebuie sa fim solidari. Si nu solitari. De aceea, ne-am gandit la serviciul de consultanta gratuit pe care ti-l oferim. Suntem alaturi de tine oricand si oriunde te-ai afla. Vei primi: o identificare corecta a situatiei, o solutie personalizata si interventia mecanicului la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli.  Jucam cu aceleasi tricouri.

Garantie
Ca sa nu existe confuzii mai tarziu, este bine sa ai toate documentele in regula. Facturi, documente de insotire a marfii, procese verbale de receptie, etc.  Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Un contact cu chei Caterpillar 467-8535 vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!
Livrare

Pasii pentru etapa de post comanda aceastei piese sunt simpli. Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostrum. Coroana va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, cu curierul. Daca esti in criza de timp, exista si posibilitatea de a face o vizita la sediul nostru. Ne aflam in apropierea Bucurestiului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Tu alegi!

Montaj
Montajul iti permite sa ai tot felul de idei si initiative, insa functioneaza doar una - alege doar un mecanic cunoscator. Orice alta varianta de duce din vis in cosmar. Unul cu utilaje tarandu-se amenintator dupa tine pentru ca te-ai zgarcit la un specialist. Ia-ti un mecanic bun si vei dormi linistit.

Specificatii tehnice
• Numar pini mufa: 4
Trimite mesaj
Din Gura in Gura