Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor miniincarcator Bobcat T200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T200
Cod produs
5DQP04J1-AL
Out Of stock
Descriere
Atunci cand este vorba despre utilajul tau, nu trebuie sa faci experimente! Piesele de schimb originale intotdeauna dubleaza calitatea! Ba mai mult, o eficienta sporita a utilajului tau inseamna o eficienta crescuta a afacerii tale! Bonus, scapi de grija ca poate ceda in orice secunda! Tocmai de aceea iti recomandam acest senzor presiune ulei motor Bobcat T200 care este un produs fiabil, potrivit pentru a mentine optima sanatatea motorului utilajul tau!

Pe ACN Piese Utilaje stim cu siguranta un lucru: piesele de schimb de slaba calitate cedeaza chiar atunci cand nu te astepti! De aceea, cu doar un simplu apel, iti vom recomanda mereu sa investesti intelept! Un produs original nu se va compara niciodata cu o varianta inlocuitoare, realizata din materiale proaste, care isi va face treaba doar pe jumatate! Gaseste produsul pe care il cauti! Si nu oricum, ci cu ajutorul sfaturilor unui expert! Avem tehnicieni cu experienta, gata sa fie alaturi de tine!

Senzor presiune ulei motor Bobcat T200 - o piesa de schimb realizata din grija pentru utilajul tau!
O piesa de schimb mai mare sau mai mica - nici nu conteaza! Fiecare element are de indeplinit o misiune, iar acest senzor stie exact ce face pentru utilajul tau! Mai exact, el stie exact cum sa verifice daca presiunea uleiului din motor creste sau scade peste masura! Doar asa se poate pastra, pe termen lung, o eficienta sporita si o performanta de invidiat!

Cateodata mai este ceva drum de parcurs dupa ce ai gasit piesa de schimb de care ai nevoie! Pentru orice detalii tehnice ai cauta, dar si indrumari venite de la un expert ce iti poate asigura montajul produsului chiar la tine acasa, pe ACN Piese Utilaje gasesti raspunsul potrivit! Iti sarim in ajutor si cu oferte personalizate, deoarece nevoia ta nu este ca oricare alta nevoie! Este unica, exact asa cum este si grija noastra pentru tine!

Ne dorim perfectiunea, insa intotdeauna avem si un plan de rezerva! Asa incat, atunci cand vom trimite catre tine acest senzor presiune ulei motor miniincarcator Bobcat T200 poti fi sigur ca nu ai niciun motiv de ingrijorare! El vine alaturi de un certificat de garantie valabil timp de 6 luni, pentru a te pune la adapost de orice defectiune din fabricatie!

Daca trebuie sa te grabesti pentru ceva, este pentru a avea lucrurile de calitate! Astfel incat, acest senzor presiune ulei motor Bobcat T200 nu poate fi ratat! Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi comanda, iar daca ai intrebari suplimentare, noi iti lasam datele noastre de contact. Mai mult, nu trebuie sa astepti prea mult! In maximum 24 de ore suntem la tine!

La polul opus, atunci cand este vorba de montaj, nu trebuie sa te grabesti niciodata! Acest procedeu trebuie realizat corect, pentru a extinde durata de viata a utilajul tau!  Astfel, daca ai nevoie de sfaturi de incredere, sau iti lipseste vreo informatie, nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice
Mufa tata cu 3 pini
diametru filet = 10,3mm (1/8 inch)
hexagon = 31,6 mm (1 si 1/4 inch)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura