Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor miniincarcator Bobcat S175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S175
Cod produs
RDOT1UMV-AL
Out Of stock
Descriere
Credem in rezultate! Iar ele nu vin niciodata singure! Pe langa munca constanta depusa, ele sunt dublate de utilaje care sa mearga la capacitate maxima, pe termen lung. Acest lucru il promite si acest senzor presiune ulei motor Bobcat S175 care te asigura ca a-ti dori tot ceea ce este mai bun nu este un moft, este o necesitate! Nu iti masura efortul in griji! Mai bine masoara-l in rezultatele concrete de la finalul fiecarei zi de lucru!

Ce ne dorim de la piesele de schimb? Pe ACN Piese Utilaje, o zicem intotdeauna cu aceeasi mandrie: calitate! Credem ca acest aspect este foarte important, deoarece este motorul care face lucrurile sa functioneze asa cum trebuie: pe tine te scapa de griji, iar noua ne aduce bucuria ca am reusit! Punem pe primul loc rezistenta si fiabilitatea produselor noastre, de aceea ti le recomandam intotdeauna pe cele originale!

Performanta utilajului tau sta in mainile tale! Comanda acest senzor presiune ulei motor Bobcat S175 si scapa de orice grija!
Grija este principala modalitate prin care ii putem sustine pe cei din jurul nostru! Este exact modalitatea prin care acest senzor are grija de sanatatea utilajului tau! El este cel responsabil pentru a masura in mod precis atunci cand presiunea uleiului din motor creste sau scade peste masura! O piesa de schimb indispensabila, alaturi de care sanatatea utilajului tau este pe maini bune!

Nu trebuie sa iti faci nicio grija! Atunci cand alegi calitatea, asiguri in mod indirect o investitie pe termen lung! Astfel, pe ACN Piese Utilaje poti gasi piesele de schimb necesare, pe care le poti comanda oricand cu doar un click de pe site, dar le poti si ridica chiar de pe rafturile depozitului nostru! Te asteptam intotdeauna cu sfaturi si solutii, indiferent de problema pe care o intampini!

Ne dorim intotdeauna sa oferim incredere suplimentara, astfel incat acest senzor presiune ulei motor miniincarcator Bobcat S175 vine insotit de un certificat de garantie valabil timp de 6 luni! Poti apela la el pentru orice defect de fabricatie, dar acest lucru se intampla rar!

Stim ce inseamna timpul pentru tine, astfel incat te asiguram ca iti livram fiecare piesa de schimb intr-un termen de maximum 24 de ore. Nu ai inca toate detaliile? Ai nevoie doar de datele noastre de contact. Ne poti suna oricand, si iti vom raspunde la fiecare intrebare legata de acest senzor presiune ulei motor Bobcat S175 astfel incat sa fii sigur de achizitia facuta!

Cand este vorba de montaj, este important sa ii alegi pe cei mai buni! Astfel poti dubla rezistenta piesei de schimb alese! Un proces destul de minutios, are nevoie de o tehnica potrivita, dar si de experienta acumulata in timp. Daca ne suni, iti vom recomanda un specialist in domeniu, care sa poata realiza acest demers, chiar la tine acasa!

Specificatii tehnice

Mufa tata cu 3 pini
diametru filet = 10,3mm (1/8 inch)
hexagon = 31,6 mm (1 si 1/4 inch)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura