Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor miniincarcator Bobcat 963

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 963
Cod produs
ETMPVDWO-AL
Out Of stock
Descriere
Un senzor de calitate iti aduce doar beneficii! Nu doar ca te va atentiona la timp, dar vei intelege cand este timpul sa intervii pentru a proteja sanatatea motorului utilajului tau! Astfel, acesta se va defecta mult mai greu! Te invitam sa faci cunostinta cu acest senzor presiune ulei motor Bobcat 963 ce este confectionat din cele mai rezistente materiale!
Un produs original, este o piesa de schimb ce isi merita toate recomandarile! Il avem pe stoc si suntem pregatiti sa il trimitem la tine, prompt si simplu, printr-o simpla comanda pe site-ul nostru!

Nu trebuie sa gasesti singur piesa de schimb potrivita pentru tine! Suntem gata sa ne alaturam cautarii tale si sa o facem mult mai usoara! Pe ACN Piese Utilaje avem un serviciu ce face minuni, iti acorda consultanta gratuita, indiferent de problema cu care te confrunti, atunci cand vine vorba de utilajul tau, si astfel grijile tale dispar! Nu trebuie sa ai toate informatiile, le gasesti la noi! Doar contacteaza-ne si jumatate din drumul tau este ca si parcurs!

Investitiile pe termen lung te scapa de grijile pe termen scurt! E timpul sa incerci acest senzor presiune ulei motor Bobcat 963 special realizat pentru utilajul tau!
Se spune ca esentele tari se tin in cele mai mici sticle, iar acest senzor presiune ulei motor nu poate decat sa aprobe! In aparenta o piesa de motor mica, fara el nu ai putea masura atunci cand presiunea uleiului din motor creste sau scade peste masura, dovedindu-se o piesa de schimb cu adevarat indispensabila!

Cand calitatea vorbeste inaintea a orice altceva, stii ca ai ajuns unde trebuie! Pe ACN Piese Utilaje, stim ca fara caracteristicile potrivite, o investitie nu poate fi de termen lung! Vrem sa te scapam de griji pentru o lunga perioada de timp, astfel incat incercam intotdeauna sa pastram pe rafturile depozitului nostru doar ceea ce este mai bun!

Avem intotdeauna in grija cum sa fim alaturi de tine! Garantia reprezinta un amanunt important, asa ca acest senzor presiune ulei motor pentru miniincarcator Bobcat 963 nu vine singur! El este insotit de un certificat de garantie valabil timp de 6 luni, pentru orice defect de fabricatie!

24 de ore? Sigur ca da! Iti livram simplu si rapid, oriunde te-ai afla. Iar daca ai nevoie de informatii suplimentare, iti lasam si datele noastre de contact.  Ne poti suna oricand, iar noi promitem sa trimitem acest senzor presiune ulei motor Bobcat 963 direct catre tine! Simplu si rapid, exact asa cum ne place!

Ai ajuns la montaj? Sfatul nostru este sa apelezi doar la profesionisti! Doar asa vei stii ca alegerea pe care ai facut-o este dublata de un montaj corect si rapid! Iar daca nu stii pe nimeni, iti putem recomanda noi! Exeperienta si informatiile utile primeaza, iar performanta nu se va lasa asteptata!

Specificatii tehnice

Mufa tata cu 3 pini
diametru filet = 10,3mm (1/8 inch)
hexagon = 31,6 mm (1 si 1/4 inch)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura