Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor miniincarcator Bobcat 873

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 873
Cod produs
FYS3HCET-AL
Out Of stock
Descriere
Totul incepe de la alegerea piesei de schimb potrivite, dar nu se termina aici! Iti aducem rapid acest senzor presiune ulei motor Bobcat 873 oricand ai nevoie de el! Trebuie sa stii ca este rezistent si fiabil, fiind un produs original, iar performanta utilajului tau va fi net imbunatatita pe termen lung! Mai mult, motorul tau va functiona in parametrii optimi, iar grijile tale vor disparea rapid!
Cu toate astea, iti recomandam sa nu te opresti aici! Un montaj de calitate implineste procesul de schimb si iti ofera certitudinea ca totul decurge exact asa cum trebuie!

Un aspect important de care trebuie sa tii cont, daca iti doresti ca utilajul tau sa functioneze corespunzator, este ca senzorul sa functioneze perfect, astfel incat sanatatea motorului sa fie protejata! Pe ACN Piese Utilaje gasesti intotdeauna piesele de schimb potrivite, pentru a preveni probleme grave si implicit mai costisitoare! Avem o echipa experimentata pentru a raspunde, prompt, tuturor intrebarilor tale! Este timpul sa ne contactezi cu incredere!

Investitiile pe termen lung te scapa de grijile pe termen scurt! E timpul sa incerci acest senzor presiune ulei motor Bobcat 873 special realizat pentru utilajul tau!
Se spune ca esentele tari se tin in cele mai mici sticle, iar acest senzor presiune ulei motor nu poate decat sa confirme! In aparenta o piesa de motor mica, insa fara el nu ai putea masura atunci cand presiunea uleiului din motor creste sau scade peste masura, dovedindu-se o piesa de schimb cu adevarat indispensabila!

Cand calitatea vorbeste inaintea a orice altceva, stii ca ai ajuns unde trebuie! Pe ACN Piese Utilaje, stim ca fara caracteristicile potrivite, o investitie nu poate fi de termen lung! Vrem sa te scapam de griji pentru o lunga perioada de timp, astfel incat incercam intotdeauna sa avem pe rafturile depozitului nostru doar ceea ce este mai bun!

Avem intotdeauna in grija cum sa fim alaturi de tine! Garantia reprezinta un amanunt important, asa acest senzor presiune ulei motor pentru miniincarcator Bobcat 873 nu vine singur! El este insotit de un certificat de garantie valabil timp de 6 luni, pentru orice defect de fabricatie!

24 de ore? Sigur ca da! Iti livram simplu si rapid, oriunde te-ai aflat. Iar daca ai nevoie de informatii suplimentare, iti lasam si datele noastre de contact.  Ne poti suna oricand, iar noi promitem sa trimitem acest senzor presiune ulei motor Bobcat 873 direct catre tine! Simplu si rapid, exact asa cum ne place!

Ai ajuns la montaj? Sfatul nostru este sa apelezi doar la profesionisti! Doar asa vei stii ca alegerea pe care ai facut-o este dublata de un montaj corect si rapid! Iar daca nu stii pe nimeni, iti putem recomanda noi! Exeperienta si informatiile utile primeaza, iar performanta nu se va lasa asteptata!

Specificatii tehnice
Mufa tata cu 3 pini
diametru filet = 10,3mm (1/8 inch)
hexagon = 31,6 mm (1 si 1/4 inch)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura