Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor miniincarcator Bobcat 440

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 440
Cod produs
AUXV68T4-AL
Out Of stock
Descriere
Avem nenumarate cereri pentru acest senzor presiune ulei motor Bobcat 440 deoarece este o piesa indispensabila utilajului tau! De o rezistenta si o durabilitate exemplare, acesta se remarca prin performanta maxima pe care o aduce datorita caracteristicilor sale! Este simplu de comandat de pe site si, daca esti prin zona, te asteptam si la sediul nostru din apropierea Bucurestiului pentru a ne cunoaste!

Nu iti face griji in ceea ce priveste montarea! Avem intotdeauna sfaturile corecte, iar consultanta este gratuita! Cauti piese de schimb originale pentru utilajului tau?

Ai nimerit exact unde trebuie! Pe ACN Piese Utilaje avem o oferta larga, special realizata pentru orice tip de cerere ai avea! Mai mult, te asteptam si cu informatii utile, bazate pe ani de experienta, de la tehnicieni priceputi! Acesta este secretul unei zile de lucru fara batai de cap! Un utilaj fara defectiuni, caruia ii sunt atribuie doar produse de inalta calitate!

Comanda-le pe ale tale acum, iar noi promitem ca vor ajunge la tine in mai putin de 24 de ore!

Cand ai luat ultima data o pauza de la grijile zilnice? Cu acest senzor presiune ulei motor Bobcat 440 a sosit momentul!
Atunci cand observi ca utilajul tau nu mai da randamentul potrivit si ti se pare ca presiunea uleiului din motor creste sau scade peste masura, cu siguranta ai nevoie de un produs nou! Acest senzor presiune ulei motor este piesa de motor indispensabila pentru performanta zilnica!

Nu trebuie sa identifici intotdeauna tu fiecare defectiune! Este bine, insa, sa intrii pe ACN Piese Utilaje si sa ne dai un telefon! Cu informatiile potrivite, fiecare problema va gasi o rezolvare, iar tu iti poti relua in mod firesc ziua de lucru! Mai mult, daca actionezi fara a cunoaste bine mecanismul, risti sa agravezi lucrurile! Consultanta este gratuita, asa ca te asteptam!

Fiind un produs original, cand vorbim despre acest senzor presiune ulei motor Bobcat 440 este putin probabil sa existe defecte din fabrica! Dar, pentru a evita orice risc, iti trimitem impreuna cu el si un certificat de garantie, valabil timp de 6 luni!

Ajungem la tine, in orice colt de tara te-ai afla! Este suficient sa ne spui cum doresti sa facem, utilizand datele de contact. In mai putin de 24 de ore te va contacta curierul, pentru a prelua piesa de schimb mult dorita!
Mai mult, noi te asteptam si la sediul nostru de langa Bucuresti, astfel incat sa iti alegi chiar tu acest senzor presiune ulei motor pentru miniincarcator Bobcat 440 chiar de pe raftul nostru!

Si au trait fericiti pana la adanci batraneti? Nu se intampla doar in basme, se poate intampla chiar si la tine acasa!
Ai nevoie doar de informatiile potrivite pentru ca montajul sa fie unul corect executat, ce rezista in timp! Astfel, ne poti contacta oricand, iar noi iti vom sugera mesteri cu experienta, care sa faca treaba in locul tau! Simplu, rapid, dar mai ales de durata!

Specificatii tehnice

Mufa tata cu 3 pini
diametru filet = 10,3mm (1/8 inch)
hexagon = 31,6 mm (1 si 1/4 inch)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura