Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru punte Carraro 140928

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 140928
Cod produs
31FL7YKM-AT
Out Of stock
Descriere
Cand cuplul de forte sporeste si afacerea infloreste! Nimanui nu-i plac intreruperile, stim, si nu-i nicio placere sa te lase balta utilajul cand munca e in toi. De aceea e important sa te asiguri ca folosesti piese de calitate superioara, cum este si coroana transmisie punte Carraro 140928 pe care tocmai o descoperi aici. Comanda cu incredere si te vei bucura de beneficiile unei piese foarte rezistente, care-si indeplineste constiincioasa rolul.

Suntem bucurosi sa-ti oferim piesele de schimb de care ai putea avea nevoie pentru utilajele tale. Defectiuni pot aparea oricand in domenii atat de solicitante cum sunt constructiile si agricultura. E bine sa stii ca te poti baza pe cineva la nevoie - suntem aici pentru a te ajuta, nu doar cu piese, ci si cu sfaturi, ca sa fii sigur ca stii ce ai de facut.

Coroana transmisie punte Carraro 140928 - alege calitatea brandului Carraro!
Aceasta coroana reductor punte Carraro 140928 este o piesa esentiala pentru utilajul tau. Ea face parte din angrenajul transmisiei finale si ajuta la sporirea cuplului, ceea ce face ca rolul ei sa fie unul foarte important pentru functionarea in parametri optimi a utilajului tau. Deci, n-o neglija!

Iti oferim consultanta gratuita!
Ne dorim clienti multumiti din toate punctele de vedere, de aceea le oferim un serviciu de consultanta gratuita. Fie ca vrei un sfat in alegerea piesei de schimb necesare, fie ca ai probleme cu identificarea defectiunii, la noi gasesti raspunsurile cautate. Te putem ajuta si cu sfaturi legate de mentenanta sau de montaj. Incearca si tu!

Aceasta coroana transmisie finala pentru punte Carraro 140928 beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica, desi asemenea cazuri sunt o raritate. Totusi, ca sa fii pe deplin asigurat, iti recomandam sa pastrezi actele primite in colet.

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi care iti vor livra aceasta coroana transmisie punte Carraro 140928 in 24 de ore, in orice colt al tarii. Ne poti contacta telefonic sau pe site. Or, la fel de bine, daca esti prin apropiere, ne poti vizita direct la sediu.

Oricat de calitativa ar fi piesa, esential pentru o buna functionare a utilajului este montajul acesteia. Este important ca toate piesele din angrenaj sa fie montate corect, iar lubrifierea si etansarea ansamblului reductor sa fie impecabila, daca vrei sa-ti exploatezi fara probleme utilajul o perioada mai mare chiar decat cea acoperita de garantie. Daca defectiunea a fost provocata de deteriorarea danturii, iti recomandam sa inlocuiesti si pinioanele si, eventual, sa refaci etanseitatea transmisiei finale cu simeringuri si oringuri noi.

Specificatii tehnice
60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura