Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid oprire motor pentru buldoexcavator Bobcat B300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat B300
Cod produs
1HJX9AZD-RE
Out Of stock
Descriere
Locul acestui solenoid oprire motor buldoexcavator Bobcat B300 este, fara doar si poate, langa motorul utilajului tau! Zi de zi, ne asiguram ca stocurile noastre sunt reinnoite. Stim ca intotdeauna esti pe graba! Cat despre piesele noastre de schimb, acestea abia asteapta sa-ti cunoasca utilajul. Au multe activitati de bifat cu succes. Atunci cand vine vorba de utilajul pe care il detii, sfatul nostru este sa te orientezi doar catre calitate. Diferentele dintre piesele de schimb la o calitate superioara si cele la una indoielnica sunt de la cer la pamant! Arunca o privire pe site-ul nostru!

Cine ar fi utilajul fara ajutoarele sale de nadejde? Ei bine, doar o carcasa goala, lipsita de sens. Tocmai din acest motiv, trebuie sa-i asiguri acestuia o suita de piese de schimb puternice, performante si rezistente, cu care sa formeze o echipa de neinvins. Intrucat colaboram cu furnizori de incredere, la noi, vei gasi tot ceea ce este mai bun. Piesele noastre de schimb iti garanteaza succesul! Pentru mai multe detalii cu privire la acestea, stii unde ne poti gasi!

Solenoid oprire motor buldoexcavator Bobcat B300 - o investitie profitabila! Alege-l si apuca-te de treaba!
Piesele de schimb si utilajul formeaza o echipa imbatabila! In timp ce utilajul munceste, piesele de schimb se asigura ca acesta functioneaza la capacitate maxima. Munca in echipa! Astfel, acest solenoid oprire motor buldoexcavator Bobcat B300 detine urmatorul rol: oprirea alimentarii pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.

Cu noi alaturi, nu trebuie sa iti mai faci griji!
Clientii nostri sunt cei mai importanti! Motiv pentru care, alaturi de noi, serviciul de consultanta tehnica este gratuit, pe tot parcursul activitatilor tale. Cat despre beneficiile ce iti sunt oferite, acestea sunt pe masura asteptarilor tale:
• Identificari corecte si rapide
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt al tarii te afli

Piesa de schimb se confrunta cu o defectiune din fabrica? Apeleaza, cu incredere, la garantia acesteia. Un asemenea solenoid oprire motor pentru buldoexcavator Bobcat B300 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni.

Piesele noastre de schimb vor pleca catre tine cat mai repede cu putinta! Pentru a plasa o comanda, fie ne contactezi telefonic, fie completezi rapid cererea de pe site-ul nostru. Ulterior, dupa pregatirea exemplara a coletului, acesta ii va fi predat unui serviciu de curierat. Va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore! Stim cat de important este timpul pentru afacerea ta.

Indiferent de usurinta cu care o piesa de schimb poate fi montata, noi te sfatuim sa apelezi, cu incredere, la ajutorul profesionistilor din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! Contacteaza-ne daca ai nevoie de recomandari cu privire la un montaj desavarsit!

Specificatii tehnice

• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura