Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru tractor JCB Fastrac 135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 135
Cod produs
IWRT3UD5-ES
Out Of stock
Descriere
Te-ai gandit vreodata cum am rezista noi, in secolul acesta, daca utilajele nu ar exista? Nu pare a fi o imagine prea placuta… Vrem doar sa te facem sa constientizezi importanta acestora in viata noastra. Fie ca este vorba de constructii sau de agricultura, adevarul este ca utilajele sunt cele care stau la baza intregului proces.
O piesa care sa le ajute este coroana butuc tractor JCB Fastrac 135 - dandu-Ie o durabilitate mai mare pe parcursul intregii vieti. Vestea buna este ca se potriveste si la JCB Fastrac 135T.

Cu cat o piesa se defecteaza mai des, cu atat vor avea de suferit si celelalte piese, angrenate cu ea. Toate aceste vor duce in timp la uzura utilajului tau si va scadea randamentul acestuia. Pentru ca ne plac utilajele zdravene, alegem sa intre in depozitul nostru doar piese calitative si rezistente. Le analizam cu mare atentie inainte de a le aduce!

Te invitam sa ne accesezi platforma si sa pui ochii pe produsele tale preferate. Inainte sa plasezi comanda ne poti contacta ca sa te asiguri ca ai ales piesele potrivite utilajului tau si sa eviti riscul asteptarii pana la cumpararea unei noi piese. Echipa noastra este pregatita sa te ajute in aceasta frumoasa aventura a afacerii tale si sa te aseze cat mai sus pe scara succesului!

Coroana butuc tractor JCB Fastrac 135 ii da utilajului tau o durabilitate sporita!
Rolul coroanei reductor este mai important decat ai crede! In primul rand trebuie sa stii faptul ca ea este piesa de baza in angrenajul transmisiei inferioare. Apoi trebuie sa stii ca menirea ei este sa amplifice un cuplu de forta. Printre principalele motive pentru care aceasta se uzeaza se regasesc deformarile/ fisurile datorate socurilor mecanice si degradarea pinioanelor. De asemenea, nu este exclus sa patrunda obiecte straine intre dintii coroanei si pinioane.

Serviciul gratuit de consultanta!
Pentru ca alegerea piesei potrivite este uneori o treaba dificila, iti sugeram sa fii sigur de aceasta. Nu are rost sa investesti intr-o piesa pe care nu o poti folosi! O astfel de situatie iti va da batai de cap si te va face sa bati pasul pe loc. De aceea, suntem pregatiti sa iti raspundem la orice intrebare si sa iti recomandam piesa de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi - vei primi serviciul gratuit de consultanta!

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie cat mai placuta! De aceea, pentru aceasta coroana de butuc pentru tractor JCB Fastrac 135 beneficiezi de garantie, valabila 6 luni. O vei gasi in colet, alaturi de factura.

Contacteaza-ne! Pentru noi distanta nu este o problema! In 24 de ore vom trimite coroana butuc tractor JCB Fastrac 135 direct la tine acasa. Totusi, daca esti prin Bucuresti, iti poti ridica personal produsul!

Durabilitatea oricarei piese este strans legata de modul in care a fost montata si de intretinerea acesteia. Cu alte cuvinte, daca iti doresti ca piesa ta in care ai investit bani sa iti faca utilajul sa functioneze pentru cat mai mult timp, apeleaza la un specialist!

Specificatii tehnice
Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura