Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva oprire motor Deutz 04287583

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz 04287583
Cod produs
J90N7GOK-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta electrovalva oprire motor Deutz 04287583 aduce functionarii utilajului tau un grad mai mare de confort si o exploatare eleganta. Astazi industria grea nu mai este locul din care iesi negru de pamant, asudat si cu hainele rupte. Nu mai lucrezi in utilaje descoperite si care schiopatau mai rau ca un ciung. Astazi este vorba intotdeauna despre calitatea locului de munca, despre conditiile de lucru, despre a fi silentios si productiv. Astfel de utilaje pretentioase, au nevoie de piese de eschimb la fel de pretentioase. Le gasesti intotdeauna la ACN. Care rimeaza cu suna-ne!

O zi banala de munca se poate transforma rapid intr-o situatie tensionata. Motive? Dai in santier de doua pietre antice si lucrarea ta se va opri cel putin o luna pana ce un arheolog lenes va vedea care e treaba cu ele. Operatorul s-a indragostit subit de o doamna pe facebook si a fugit cu ea. Motorul nu se mai opreste la comanda, iar Deutz a devenit nesigur. Si cate si mai cate. La primele doua probleme, te descurci tu, Dumnezeu cu mila. La cea de-a treia, insa, intervenim noi. O rezolvam ca la carte. Si o sa tragem piciorul, o sa vezi. Inspectorul iti va da autorizatia sa mergi mai departe iar operatorul va reveni la locul de munca. Insurat.

Electrovalva oprire motor Deutz 04287583 stabileste limite
Functia principala a bobinei de oprire este aceea de a inchide rapid circuitul de alimentare. Un astfel de dispozitiv de oprire a fost folosit inca de la inceputurile mecanicii, deoarece ele pot opri motorul foarte simplu doar scotand cheia din contact. La intrarea combustibilului si a aerului in motor, se elimina turarea continua a motorului la ralanti.

Ai deschis un ticket? L-am preluat deja.
Stim ca de important este te sprijini pe cineva atunci cand nu te descurci cu problemele tehnice. Noi suntem aici, gata sa intervenim la primul apel. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, iti oferim o identificare corecta a problemei, o personalizare a solutiilor in functie de natura acesteia si o interventie la punctul tau de lucru, oriunde s-ar afla. Pentru noi toate problemele au o rezolvare, nu le lasam sa ti se urce in cap. Bizuie-te pe noi!

Garantie
Aceasta electrovalva oprire motor Deutz 04287583 vine la pachet cu un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni si se refera la defectiunile din fabrica. Rareori apar astfel de situatii, dar este bine sa fii asigurat in fata surprizelor neplacute. Si daca se intampla evenimentul, schimba piesa fara probleme cu una noua, fara niciun cost.

Livrare
In lumea noastra a afacerilor, timpul este la fel de important ca profitul. Intre cele doua notiuni exista uneori semnul de egalitate. De aceea, livrarea piesei de schimb este o etapa de mare importanta.  Noi o facem cu cei mai buni curieri din piata. Sau te invitam sa ne vizitezi la depozitul nostru din apropierea Bucurestiului. Iti poti ridica personal piesa de schimb necesara. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Cand ajungi la momentul alocat montajului, te sfatuim sa te orientezi catre specialistii adevarati din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mana amatorilor Ei sunt pe toate drumurile, precum pleosnita de grau, vara. Acestia doar iti iau banii. Iar utilajul tau se va strica din nou prematur. Nu te zgarci la final.

Specificatii tehnice :
• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura