Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Filtru hidraulic Antispan pentru miniincarcator Bobcat S220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat S220
Cod produs
380EV1ST-AC
Descriere
Ca sa poti fi mai bun, trebuie sa intelegi ce te tine pe loc, ce nu te lasa sa treci la nivelul urmator. In activitatea ta, o cauza pentru care aceasta nu este la capacitate maxima poate fi reprezentata de… piesele de schimb. Daca nu-ti dotezi utilajele cu piese de calitate, acestea au diverse probleme.

Pentru a evita aceste situatii nedorite, ai nevoie de piese de calitate. Filtru hidraulic Antispan Bobcat S220 este doar una dintre acele piese de calitate pe care le gasesti in depozitul nostru.

Vezi mai jos care este rolul lui.

Ai nevoie de alte piese? Vorbeste cu noi pentru ca avem foarte multe piese in depozitul nostru!

Filtru hidraulic Antispan Bobcat S220 - o piesa de calitate!
Viata componentelor sistemului hidraulic poate fi prelungita cu un filtru hidraulic Antispan de calitate, precum acesta pe care ti l-am prezentat. Daca iti doresti ca sistemul hidraulic al utilajului tau sa functioneze optim, este necesar sa-l dotezi cu un astfel de filtru de calitate.

Cere-ne piesa si ti-o trimitem!

Suntem aici cu informatiile pe care tu le cauti!
Atunci cand este vorba despre informatii de specialitate, este bine sa te asiguri ca ai informatii corecte, potrivite. Noi suntem aici ca sa te ajutam si cu aceasta. Departamentul nostru de Identificari este pregatit pentru intrebarile tale. Cand nu stii, nu are rost sa pierzi timpul cautandl! Noi stim si iti spunem! Contacteaza-ne!

Piesele pe care le achizitionezi de la noi sunt produse de calitate. Acestea vin insotite de certificate de garantie, iar, pentru defectiunile din fabrica, perioada de garantie este de 6 luni. Cand iti trimitem piesa, in colet, primesti certificatul de garantie si factura.

Nici nu vei crede ce repede ajunge piesa la tine! Ne miscam foarte repede pentru ca intelegem ca pentru tine este urgent. Astfel, filtru hidraulic Antispan pentru miniincarcator Bobcat S220 ajunge la tine in maxim 24 de ore, oriunde in tara, acolo unde te afli!

Contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site si fii sigur ca se rezolva!

Cand ai piese de calitate, este nevoie sa le onorezi cu un montaj pe masura. De ce? Pentru ca un montaj realizat corect mareste durata de utilizare a piesei. Apeleaza la cei care au experienta, la persoane autorizate.

Daca nu cunosti astfel de specialisti pentru efectuarea montajului, ne poti contacta pentru recomandari. Avem colaboratori destoinici! Contacteaza-ne si nu improviza!

Specificatii tehnice:
- 25x22x19x42mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura