Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Filtru hidraulic Antispan pentru miniincarcator Bobcat S205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat S205
Cod produs
16TISMOL-AC
Descriere
Tot ce iti doresti este sa gasesti un depozit unde piesele pe care le cauti sa fie de calitate, cu garantie si… stocul sa fie reinnoit?! L-ai gasit! Depozitul nostru bifeaza fiecare dintre dorintele tale:

Avem piese de calitate - filtru hidraulic Antispan Bobcat S205 este un asemenea exemplu. Este o piesa de care sistemul hidraulic al utilajului tau chiar are nevoie!
Piesele au certificate de garantie.
Si, da, da, stocul este reinnoit pentru ca piesele noastre vin in depozit si… pleaca catre clienti.
Contacteaza-ne si convinge-te!

Filtru hidraulic Antispan Bobcat S205 - o piesa de calitate!
Viata componentelor sistemului hidraulic poate fi prelungita cu un filtru hidraulic Antispan de calitate, precum acesta pe care ti l-am prezentat. Daca iti doresti ca sistemul hidraulic al utilajului tau sa functioneze optim, este necesar sa-l dotezi cu un astfel de filtru de calitate.

Cere-ne piesa si ti-o trimitem!

Suntem aici cu informatiile pe care tu le cauti!
Atunci cand este vorba despre informatii de specialitate, este bine sa te asiguri ca ai informatii corecte, potrivite. Noi suntem aici ca sa te ajutam si cu aceasta. Departamentul nostru de Identificari este pregatit pentru intrebarile tale. Cand nu stii, nu are rost sa pierzi timpul cautandl! Noi stim si iti spunem! Contacteaza-ne!

Piesele pe care le achizitionezi de la noi sunt produse de calitate. Acestea vin insotite de certificate de garantie, iar, pentru defectiunile din fabrica, perioada de garantie este de 6 luni. Cand iti trimitem piesa, in colet, primesti certificatul de garantie si factura.

Nici nu vei crede ce repede ajunge piesa la tine! Ne miscam foarte repede pentru ca intelegem ca pentru tine este urgent. Astfel, filtru hidraulic Antispan pentru miniincarcator Bobcat S205 ajunge la tine in maxim 24 de ore, oriunde in tara, acolo unde te afli!

Contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site si fii sigur ca se rezolva!

Cand ai piese de calitate, este nevoie sa le onorezi cu un montaj pe masura. De ce? Pentru ca un montaj realizat corect mareste durata de utilizare a piesei. Apeleaza la cei care au experienta, la persoane autorizate.

Daca nu cunosti astfel de specialisti pentru efectuarea montajului, ne poti contacta pentru recomandari. Avem colaboratori destoinici! Contacteaza-ne si nu improviza!

Specificatii tehnice:
- 25x22x19x42mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura