Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva oprire motor pentru motor Deutz D2011L03

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz D2011L03
Cod produs
Y9WOZCNJ-SC
Out Of stock
Descriere
Suntem siguri ca ai auzit vorbindu-se de alegeri neinspirate ale unor piese de schimb pentru utilaje. Deutz s-a defectat din nou prea repede, o tufla de bani topita degeaba, same old. Caci, nah, ceasul uneori e rau iar pisica nu e mereu alba. Ca sa nu o patesti si tu noi iti propunem piese originale, cum este si aceasta electrovalva oprire motor Deutz D2011L03 O avem la orice ora si vine insotita cu o doza mare de incredere. Comand-o si scapi probleme. Pe bune! Este compatibila si cu modelul Deutz D2011L03L.

Un depozit de piese de schimb misto este un Rai tehnic. Este un raspuns la rugaciuni. „Da-mi Doamneee o bobina caci nu s-a oprit doar motorul ci si inima mea!” Si Doamne Doamne iti da. Trimite sfintii de la ACN  ca sa rezolve cu credinciosul. Si sfintii iti aduc bobina in cantece de slava. Dar credinciosului nu ii ajunge. „Doamne, da’ n-am mecanic”. Si sfintii zboara catre crestinul antreprenor cu un mecanic. Imediat motorl Deutz isi revine. Minune! Spune Doamne ajuta si nu-ti pierde credinta in ACN!

Electrovalva oprire motor Deutz D2011L03 ne tine aproape
Aceasta bobina, sau solenoid de oprire, asa cum i se mai spune, este utilizata pentru a intrerupe alimentarea cu combustibil a motorului atunci cand contactul este oprit. Electrovalva trebuie sa fie perfect compatibila cu utilajul de care dispui, iar consultantii nostri iti vor usura mult alegerea. Cand solenoidul este pornit, pistonul trage supapa care permite trecerea combustibilului.

Ne place sa dam din casa
Daca te-ai hotarat de aici e foarte simplu - poti comanda direct pe site-ul firmei sau poti suna la unul din numerele de telefon afisate. Iar daca iti trebuie mai multe informatii, apeleaza la consilierii nostri tehnici.  Sunt empatici si profesionisti. Iti vor recomanda tot ce este relevant ca sa te asiguri ca ai ales corect solutia in problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva. Intreaga consultanta este gratuita.

Garantie
Defectiunile din fabrica sunt rare. De regula, astfel de piese, precum aceasta electrovalva oprire motor pentru motor Deutz D2011L03 sunt concepute pentru conditii deosebite de exploatare. Totusi, vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Aceasta piesa trebuie sa ajunga urgent la tine. Este teorema la care noi avem demonstratia. Asadar: impachetam, punem la curier, acesta conduce iute catre tine, a doua zi iti bate la usa, verificati impreuna pachetul, ii platesti rambursul… si giganticul tau prieten e gata de munca din nou. Sa stii ca poti ridica produsul direct de la depozit. Cum doresti. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Piesa cu care o inlocuiesti pe cea defecta are nevoie de un montaj corect. Daca iti doresti durata lunga de functionare fii atent la recomandarile noastre precum si la indicatiile producatorului si permite doar intereventiile unui mecanic autorizat. Asa vei avea garantia ca primesti un serviciu calificat, iar piesa de schimb va functiona optim.

Specificatii tehnice :
• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura