Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Lama pentru autogreder Caterpillar 160M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 160M
Cod produs
O6EH4VIL-RA
Out Of stock
Descriere
Pierderile de productivitate, in munca pe care o executi, din cauza timpului de nefunctionare cauzat de uzura pieselor, trebuie luate in considerare alaturi de costurile pentru piesele de schimb de uzura si intretinerea utilajelor tale. De aceea, noi tot indrugam aici despre importanta unei bune gestionari. O astfel de lama autogreder Caterpillar 160M se afla pe lista ta de achizitii urgente? Nu amana!
Nu faci altceva cu amanarea, decat sa pui pe pauza munca ta. Gest total neproductiv. Cu atat mai mult cu cat, piesa noastra de schimb se afla, incepand de astazi, la o oferta dintre cele mai prietenoase cu buzunarul tau! Nu uita ca avem nevoie de cateva informatii din partea ta, si asta pentru ca noi sa putem face o identificare corecta! Te vom ruga sa ne spui lungimea totala, numarul de gauri, dar si distanta dintre centrele gaurilor!
Aceasta lama autogreder Caterpillar 160M este un articol stabil si durabil!
Ca orice cutit de lama, acest produs este un element de uzura. Contactul dintre utilaj si materialul in care lucreaza va stresa articolul. Asa ca, inevitabil, se va toci. Mai repede sau mai lent, in functie de duritatea materialului pe care il manipuleaza. Dar! Iar noi subliniem acest „dar”! Alegerea unei componente rezistente ca cea pe care noi o recomandam, va face ca inlocuirea ei sa fie mult mai lenta. Tu te vei bucura de un produs de top, pentru vreme indelungata!

Consultanta gratuita - decizii ferme!
Confortul tau este dat de achizitiile corecte, certificate si verificate! Confortul vine din increderea in partenerii cu care colaborezi, cat si in produsele pe care le rulezi. Alaturi de noi vei gasi toate acestea si mai mult!

Certificarea scrisa este o parte importanta a unei comenzi, iar la noi, ea vine la pachet! Lama autogreder Caterpillar 160M este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Lama pentru autogreder Caterpillar 160M este cea mai faina alegere! Si, tot ce ai de facut pentru a o avea cat mai curand, este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Coletul ajunge la tine cat ai clipi!

o Iti sugeram sa nu apelezi la compromisuri!
o Nu merge oricum.
o Totul are un scop precis si o regula clara.
o Intreaba un mecanic priceput despre cum sa montezi si sa manipulezi componentele achizitionate!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura