Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva oprire motor pentru motor Deutz F3L2011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz F3L2011
Cod produs
0UB9K341-SC
Out Of stock
Descriere
Multi dintre clientii nostri vin sa cumpere direct din depozit. E mai aproape pentru unii. Mai sigur pentru altii. Tuturor, insa, le place sa vada ca oricand au nevoie, undeva langa Bucuresti e locul unde gasesc ce le trebuie. Fie cumpara o electrovalva oprire motor Deutz F3L2011 fie altceva, nu pleaca niciodata cu portbagajul masinii gol. In plus, ei pot afla si alte lucruri legate de montaj, de pilda, daca nu au mecanic. Pana revin la unitate, mecanicul nostru colaborator este deja acolo, gata sa asigure montajul. Facem lucrurile sa se miste, eficienti precum un Deutz.

Exista un singur lucru mai important decat timpul si anume cu cine il petreci. Cu unii il pierzi, cu altii simti ca nu mai trece. Unii te imbatranesc numai cand ii vezi, altii te fac sa te simti tot mai tanar. In business, mai ales, e foarte important sa ai clienti seriosi si, mai ales, furnizori sau parteneri care sa-ti umple ziua cu vesti si fapte bune. Caci pentru ceilalti, cei care te seaca, nu e nevoie sa alergi, te gasesc ei singuri. Stim toate acestea, ne-am lovit de ele, tocmai de aceea iti oferim toata deschiderea noastra pentru o relatie lunga, benefica, si, mai ales, corecta. Sa ne facem din timpul petrecut impreuna un prieten.

Electrovalva oprire motor Deutz F3L2011 sigura pe ea
Atunci cand acesta bobina primeste curent, pistonul trage supapa care permite deschiderea circuitului de alimentare pentru motor. Iar masina porneste nestingherita. Iar cand va trebui sa opresti acest circuit, vei da comanda ferma, prin rotirea cheii in contact, iar bobina se va ocupa cu inchiderea propriu zisa a circuitului - rapid si in siguranta.

Prea bun, prea ca la tara.
Confortul clientilor se afla permanent in atentia noastra. De aceea, serviciul de consultanta este gratuit. Nu ezita sa ne contactezi si fa-o cu toata increderea, caci nu facem bascalie. Nu cu asa ceva. Beneficiezi de suportul nostru oricand si oriunde. Aceasta inseamna: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj, si montajul chiar la fata locului. Serviciul nostru este “prea bun, prea ca la tara”

Garantie
Aceasta electrovalva oprire motor pentru motor Deutz F3L2011 este in garantie timp de 6 luni de zile. Te asiguram ca in aceasta perioada vei putea beneficia de o inlocuire a ei, fara a o plati a doua oara, in cazul in care apare vreo defectiune cauzata de procesul de fabricatie.

Livrare
Efectuam expeditia piesei prin colaboratorii nostri, firmele de curierat rapid. Ajungem oriunde, in toata tara. Primesti produsul in maxim 24 de ore cu plata la primire. In acest caz acesta te invitam sa verifici piesa in prezenta curierului, inaintea efectuarii platii, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Desigur, poti ridica piesa direct de pe raft, exista si aceasta posibilitate, ti-o recomandam cu caldura. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Iti facem recomandarea ca piesa sa fie montata doar de catre un specialist pur sange. Daca nu ai in pe statul de plata unul, atunci intervenim noi pentru ca suntem pregatiti cu o lista de mecanici excelenti pe care ti-i putem pune la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

Specificatii tehnice :
• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura