Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat S550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S550
Cod produs
V8PYKCEX-AS
Out Of stock
Descriere
Dupa spusele istoricului Nicolae Iorga, ‘’Timpul este aur pe care il bati cu efigia muncii tale’’. Deci fa in asa fel incat munca ta sa fie una semnificativa si prospera! Alegerile chibzuite de-a lungul timpului vor deriva in rezultate memorabile, indiferent de domeniu. Asa ca te sfatuim ca una dintre alegerile tale sa fie tocmai acest intinzator curea pompa hidraulica Bobcat S550 in cazul in care utilajul tau semnaleaza probleme. Ne referim la probleme precum: zgomot la pornirea motorului, uzura neobisnuita a curelei, dezactivarea sistemului de curent alternativ.

Multitudinea pieselor din universul acesta vast de produse diversificate (depozitul ACN) orbiteaza in jurul unui principal factor - calitatea! ‘’Calitatea este mandria manoperei’’, astfel incat selectarea pieselor de catre noi este una meticuloasa, asigurandu-ne ca la baza existentei lor stau cei mai buni ingineri. Nu am dezamagit pe nimeni, asa ca poti merge pe incredere!

Alege acest intinzator curea pompa hidraulica Bobcat S550 - ai incredere in munca si produsele noastre!
Acest reper este anume prelucrat incat sa asigure intinderea perfecta a curelei de transmisie. Este renumit pentru rezistenta sa, lucru care asigura viata indelungata a utilajului tau si care te va scuti de cheltuieli pe parcurs. Daca vrei sa fii sigur ca vei preveni uzura prematura a curelei, alegerea acestei piese este calea cea mai sigura!

Beneficiezi si de consultanta gratuita!
Credeai ca te lasam asa? O piesa pentru utilaje este una complexa, deci vrem sa facem treaba bine pana la capat! Cei mai priceputi agenti te vor asista si iti vor oferi cele mai relevante informatii.

Iata cateva motive pentru care sa profiti de acest serviciu:
- vom face selectia ideala a piesei cu ajutorul tau;
- te sustinem in toti pasii pe care ii vei avea de parcurs, chiar si la montaj;
- atunci cand inevitabilul se petrece si esti in impas, echipa noastra vine catre tine oriunde ai fi pentru a-ti acorda asistenta tehnica la fata locului;
- iti livram cateva idei cu privire la intretinerea utilajului tau.

Ca noi toti, vrei ca investitia ta sa fie precedata de o asigurare. Nu ai motive sa fii indoielnic! Acest intinzator curea pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat S550 beneficiaza de garantie timp de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Daca remarci ceva in neregula, doar suna-ne. De asemenea, acest produs detine un certificat si o factura, pe care le vei avea in posesie cand vei ridica coletul.

Suntem sociabili si dornici sa te cunoastem, deci daca te afli pe langa Bucuresti vino sa preiei acest intinzator curea pompa hidraulica Bobcat S550 chiar tu! In caz contrar comanda telefonic si te vei bucura de el in doar 24 de ore! Daca preferi sa comanzi direct de pe site, doar aplica o cerere acolo!

Treaba gresit facuta trebuie facuta de doua ori! Deci sfatul nostru este sa apelezi la un profesionist in momentul montajului, un profesionist care sa integreze piesa corect! O piesa asamblata gresit iti va aduce doar neplaceri si nu ne dorim ca munca ta sa aiba de suferit!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura