Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara incarcator telescopic Caterpillar TH407

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH407
Cod produs
28XD573C-D
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa planetara incarcator telescopic Caterpillar TH407 abia asteapta sa iti cunoasca utilajul si sa il exploreze! Topaie vesela pe raft si se studiaza din toate unghiurile! Vrea sa arate perfect si e hotarata sa demonstreze ce puternica este! Stie ca este exact ce are nevoie incarcatorul tau telescopic si nu se sfieste sa o arate!

Pe specialisti i-a convins deja! Este fabricata in una din uzinele cele mai faimoase din Italia, recunoscute pentru produsele desavarsite pe care le produc. Suntem siguri ca te va incanta si pe tine, iar utilajul tau va avea toate motivele sa traga tare, in fiecare zi, pentru a-si duce sarcinile la capat!

Lucrurile bune se intampla! Servicii de top, produse de calitate si oferte atractive! In plus, apeland la noi, intalnesti o echipa de oameni deosebiti, profesionisti, gata sa iti sara in ajutor, indiferent ca ai ramas cu utilajul in drum sau ca ai nevoie urgent de o piesa speciala! Te incurajam sa ne contactezi cu toata increderea!

Bucsa planetara incarcator telescopic Caterpillar TH407 - utilajul tau are nevoie de ea? Da-ne un semn!

Fabricata astfel incat sa reziste exploatarii intense si testului timpului, aceasta bucsa planetara incarcator telescopic Caterpillar TH407 stie cum sa preia uzura dintre planetara si fuzeta! Rolul pe care l-a primit nu este de neglijat! Fiecare componenta isi are menirea si a fost conceputa pentru a intregi utilajul, ajutandu-l sa-si desfasoare activitatea in cele mai bune conditii.

Stii cum sa intretii corespunzator o piesa nou achizitionata? Iti spunem noi!

Toate informatiile adunate de noi, de-a lungul timpului si toata experienta acumulata, te asteapta! Doar un apel si poti sa beneficiezi gratuit de toate acestea! Acceseaza serviciul nostru de consultanta si vei fi informat corect, in permanenta! Alege sa fii la curent cu cele mai noi piese si detalii tehnice!

Un certificat serios de garantie raspunde pentru aceasta bucsa planetara incarcator telescopic Caterpillar TH407 din depozitul nostru! Timp de 6 luni se va asigura ca nicio defectiune din fabrica nu iti va face probleme.

Pentru noi nu conteaza distanta! Oriunde te afli, in tara, beneficiezi de livrare rapida! Aceasta bucsa planetara incarcator telescopic Caterpillar TH407 pe care ti-o doresti, se bucura de un serviciu profesionist de transport, mai ceva ca un V.I.P. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore! Gasesti pe site-ul nostru toate datele de contact!

Un montaj specializat iti va face utilajul sa straluceasca de bucurie! Toate piesele sunt la locul lor, fixate corespunzator, astfel incat niciuna nu il va intepa in coasta! Niciun disconfort, doar zile bune de munca! Alege servicii profesioniste! Cand nu ai acces la unele, te indrumam noi!

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 48 mm
• Diametru exterior: 53.25 mm
• Inaltime: 40 mm
• Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura