Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cablu cupa multifunctionala Fiat Kobelco 85806155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco 85806155
Cod produs
60EU21PN-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de cablu cupa multifunctionala Fiat Kobelco 85806155 este un articol de calitate impresionanta, realizat din cele mai bune materiale, conceput sa reziste la cele mai intense ritmuri de lucru. Ajuta utilajul tau sa functioneze eficient pentru o perioada indelungata de timp, apeland la serviciile noastre! Tot ce trebuie sa faci este sa lansezi catre noi apelul de suport. Indata ce primim vesti de la tine, in depozitul nostru parca se apasa un buton imens si rosu al startului.
Colegii din departamentul de identificari zboara sa aleaga piesa corecta pentru tine, in timp ce departamentul de consultanta tehnica iti furnizeaza toate datele tehnice. Apoi, cu ajutorul celor mai super-duper curieri, produsul ajunge la tine cumva, ca nici n-ai apucat sa pui telefonul in furca. Asa suntem noi!

Acest cablu cupa multifunctionala Fiat Kobelco 85806155 este un articol calitativ!
Rolul acestei componente este unul tare important. Ea ajuta la inchiderea si deschiderea cupei multifunctionale. Transmite comanda din maneta de actionare a cupei multifunctionale la distribuitorul hidraulic.

Consultanta gratuita - serviciu de top!
Consultanta inseamna suport. Consultanta inseamna informatie. Consultanta inseamna idei. Toate acestea vin gratuit catre tine, fara niciun cost ascuns. Pentru ca vrem ca tu sa stii ca alegi fain, inca dinainte de a te decide!

Un cablu cupa multifunctionala Fiat Kobelco 85806155 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Lucreaza in liniste: noi iti trimitem toate actele componentei achizitionate!

Un cablu cupa multifunctionala Fiat Kobelco 85806155 este o achizitie corecta! Tot ce ai de facut pentru a intra in posesia componentei, este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Ai idee ce inseamna un montaj deficitar? Dezastru. Asta e cuvantul. Noua piesa achizitionata poate fi compromisa, la fel si sansa ca vehiculul tau sa ruleze optim. Nu accepta niciun fel de compromis!

• Lungimea totala a cablului este de 1350 mm, avand camasa de 1280 mm
• Capatul cablului are un filet M5 cu pas normal.
• Capatul camasii are un filet M23 cu pas normal.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura