Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa ghidaj pentru punte Carraro 140928

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 140928
Cod produs
IYFJP6XR-AS
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns pe site-ul nostru, sigur nu e intamplator! Ai nimerit locul perfect pentru orice ai avea nevoie! Esti in cautare de o bucsa ghidaj punte Carraro 140928 noua? Lasa-ne sa iti oferim piesa de care ai nevoie! Este un produs original Carraro, ideal pentru utilajul pe care il detii. Ai vreun dubiu ca nu esti in locul potrivit? Da-ne voie sa mentionam ca avem un depozit diversificat.

Nu exista ca tu sa ai nevoie de un produs anume, iar noi sa nu venim cu solutia. Orice problema are si o rezolvare, corect? Asadar conteaza pe noi cand utilajul tau este in dificultate.

Avem cei mai faini si descurcareti oameni sa te ajute. Ai un timp limitat la dispozitie si ti se pare ca nu ai razbit? Nu intra in panica. Da-ne de stire sa te scoatem din incurcatura! Meseria ta este una complexa, stim. Asa ca de ce sa pierzi timpul cautand in diverse locuri piesa perfecta? Noi garantam calitate si eficienta. Conteaza pe noi.

Afla ce face aceasta bucsa ghidaj punte Carraro 140928 sa fie speciala!
Bucsa de ghidaj, ca multe alte componente, asigura integritatea functionala a utilajului tau! O fi ea o piesa mica, dar stii sigur ca importanta ei e relevanta! Cum se spune, ‘’esentele tari se tin in sticle mici’’. Rolul acesteia este de a centra suportul rotii. Isi indeplineste misiunea cu brio datorita rezistentei si fiabilitatii ei. Poti fi sigur ca va avea o viata indelungata, pentru ca este confectionata dintr-un material dur.

Suna-ne si afla tot ceea ce ai nevoie!
Alegerea piesei corespunzatoare poate fi o provocare si pentru specialisti. Apeleaza la noi si impreuna putem gasi ceea ce ai nevoie! Ne comunici modelul utilajului si/sau seria de pe punte, iar noi iti oferim piesa ideala. Cum am mai mentionat, stim ca timpul tau este pretios. Deci hai sa rezolvam din prima! Prin alegerea corespunzatoare, iti poti desfasura activitatea in timp util, iar utilajul tau va fi unul fericit!

Pentru aceasta bucsa ghidaj pentru punte Carraro 140928 oferim garantie de 6 luni valabila pentru defectiunile din fabrica. Vei gasi certificatul alaturi de factura in colet in momentul livrarii. Iti suntem la dispozitie.

Ti-am spus ca suntem eficienti! Iti putem livra aceasta bucsa ghidaj punte Carraro 140928 in 24 de ore, oriunde te-ai afla! Trebuie doar sa ne suni sau sa lasi o cerere de oferta pe site-ul nostru.Dar poti ridica produsul chiar personal de la noi de la sediu daca esti prin zona! Ne-ar face placere sa te cunoastem si sa schimbam doua vorbe!

Mic sfat pentru montaj! Pentru ca ne dorim sa fii multumit si sa ‘’te pui repede pe treaba’’, te sfatuim sa efectuezi montajul la un atelier de specialitate! In acest fel, vei fi sigur ca utilajul tau va functiona conform asteptarilor, iar rezultatul va fi pe masura! Cu siguranta un profesionist va face cea mai buna treaba.

Specificatii tehnice
Diametru exterior 20 mm;
Diametru interior 12 mm;
Inaltime 25 mm;
Inaltime guler 4.5 mm;
Diametru exterior guler 26 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura