Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cauciuc pentru pedala mars miniincarcator Bobcat 540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 540
Cod produs
TAPZCRL7-AC
Out Of stock
Descriere
Emotiile sunt reactii involuntare la o situatie. Desi, poate, ne-am dori sa le selectam, nu se poate. Ele cer sa fie traite. A le ignora nu este o solutie. Stii situatiile acelea neplacute in care bucsa s-a uzat, iar tensiunea si nervii iti urca la niveluri aproape insuportabile, gandindu-te ca fix asta nu-ti mai lipsea? Dincolo de acest val de emotii negative, tu stii ca exista solutii.

Nu ramane blocat! Respira adanc si foloseste energia lor pentru a rezolva situatia. Suntem aici! Vorbeste cu noi! Avem bucsa cauciuc pedala mars Bobcat 540 - in depozitul nostru si este rezistenta. Ai nevoie de o alta piesa? Rezolvat! Vorbeste cu noi pentru ca avem piesele de care ai nevoie ! Si sunt piese de calitate!

Bucsa cauciuc pedala mars Bobcat 540 - mica, dar atat de importanta!
Fiecare piesa are rolul sau. Si fiecare rol este important! Daca o singura piesa nu-si indeplineste optim rolul, intregul utilaj sufera. Ce rol are o bucsa? O bucsa, cum este aceasta pe care ti-am prezentat-o, are rolul de a prelua uzura din mecanismul de actionare a pedalei de mars. Concluzia noastra?! Este ea mica, dar este importanta! Deci, nu astepta sa se uzeze!

Serviciul gratuit de consultanta - Avem informatiile pe care le cauti!
Unde gasesti acele informatii care privesc utilajul tau, dar care tie iti lipsesc? Exact! La ACN. Avem oameni care te ajuta cu entuziasm! Echipa noastra asteapta telefonul tau!
Nu are rost sa-ti pierzi timpul cautand cine stie pe unde informatii pe care noi le avem deja si vrem sa le impartasim cu tine! Ce sa faci? Simplu: contacteaza-ne si intreaba-ne! Avem nevoie de cateva informatii despre utilajul tau si restul ti-l spunem noi!

Daca achizitionezi de la noi, nu mai ai griji minim 6 luni! Da, pentru ca piesele pe care le achizitionezi de la noi au certificate de garantie. Garantia este de 6 luni pentru defectiunile din fabrica si pentru aceasta bucsa cauciuc pentru pedala mars miniincarcator Bobcat 540 noua.
Certificatul de garantie vine insotit de factura si le vei gasi in colet. Suntem aici, mereu pregatiti sa te ajutam. Contacteaza-ne!

Ai clipit si… gataaa! Piesele aproape au ajuns la tine! Mai exact, in maxim 24 de ore, oriunde in tara, acolo unde te afli, comanda ta ajunge la tine! Tot ce trebuie sa faci tu este sa ne contactezi la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site. De asemenea, poti sa ne ceri o oferta, completand cererea de pe site.

Un lucru de calitate este cel facut bine pana la capat. Da, ne referim la montaj. Daca iei o piesa de calitate, insa o montezi necorespunzator, n-ai facut nimic! Un singur lucru iti ramane de facut atunci cand ai piese de calitate: sa apelezi la un montaj facut de profesionisti! Asa durata de utilizare va fi mare.
Daca nu cunosti un specialist, intreaba-ne! Avem colaboratori! Avem recomandari de facut!

Specificatii tehnice

10x22x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura