Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala buldoexcavator Caterpillar 428E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428E
Cod produs
W2HCIFDR-RB
Out Of stock
Descriere
Daca ar putea, utilajele tale si-ar uni fortele si probabil ar organiza o revolta! Sau poate si-ar crea un sindicat care sa le reprezinte interesele! In orice caz, sigur ti-ar reprosa ca esti un sef nemilos, ca le exploatezi la maxim si ca muncesc mereu in conditii grele! In apararea ta, ai spune ca le si oferi cea mai buna mentenanta, cu materiale de calitate si piese originale! Chiar azi buldoexcavatorul tau a primit o bine-meritata coroana transmisie finala Caterpillar 428E nou-nouta!

Caterpillar e o firma americana, iar americanii au chiar o expresie pentru stilul de viata bazat pe multa munca si recompense pe masura: „Work hard & play hard!”. Furnizorii tai favoriti de piese sunt ACN Piese Utilaje, pentru ca ei stiu exact ce sa-ti ofere - doar piese originale de la producatori de top, precum Carraro! Si tot la ei gasesti orice altceva de care ai nevoie, fie ca vorbim de expertiza tehnica sau de o programare pentru service in cel mai apropiat atelier partener.

De ce ai ales o coroana transmisie finala Caterpillar 428E originala? Raspunsul e simplu - robustetea si fiabilitatea sa fac ca utilajul tau sa aiba performante monstruoase!
E usor de inteles de ce coroana de butuc este o piesa esentiala. Prin actiunea dintilor sai, ce se cupleaza cu pinioanele, aceasta permite dezvoltarea unui cuplu de forta superior. Daca o inspectezi periodic si-i oferi mentenanta potrivita, te va deservi mult si bine. Iti putem spune si ce i-a pus capac vechii  piese - deteriorarea danturii a survenit pe fondul uzurii pinioanelor, a socurilor mecanice, si a obiectelor straine patrunse in punctul de contact dintre coroana si pinioane.

Vrei ca buldoexcavatorul tau sa execute lucrarile la foc automat? Nu trebuie decat sa-i comanzi o coroana transmisie finala Caterpillar 428E din oferta noastra!
Nu putem pune un pret pe vasta experienta a specialistilor nostri, este inestimabila! Dar iti oferim cu drag serviciile noastre, fie ca e vorba de identificarea pieselor compatibile, proceduri de mentenanta periodica, sau indicatii de montaj.

In cazul coroanei de transmisie finala Carraro, garantia ei se intinde pe o durata de 6 luni. Eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite, desi foarte rar s-au ivit astfel de situatii. Pe langa piesa noua, in colet vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie.

Colaboram cu cei mai rapizi curieri, iar coroana transmisie finala pentru buldoexcavator Caterpillar 428E va ajunge la tine in timp record, de azi pe maine! Daca doresti s-o ridici personal, esti oricand bine-venit la sediul nostru, te asteptam cu bratele deschise!

In ceea ce priveste montajul, iti sugeram sa apelezi la un expert mecanic care a mai efectuat astfel de proceduri. O atentie deosebita trebuie acordata pozitionarii corecte a tuturor pieselor din angrenajul transmisiei finale.

Pentru a obtine rezultate durabile in timp, ansamblul coroanei reductoare trebuie lubrifiat si etansat cu materiale de calitate. Daca se observa deteriorari la nivelul danturii coroanei, iti recomandam sa inlocuiesti si pinioanele, iar pentru etapa de etansare sa se foloseasca oringuri si semeringuri noi.

Specificatii tehnice
Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura