Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat 5600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat 5600
Cod produs
OR65VIWT-SC
Descriere
Intr-o Constitutie ideala, daca ar exista una, s-ar scrie ca beneficiarii pretind doar lucrari de calitate. Uneori si mai mult decat scrie in contract. Asa sunt ei, demanding. Nu te joci cu beneficiarul, nu nene. Dar ca se reusesti sa ii satisfaci, ai nevoie de utilaje de calitate. Iar utilajele de calitate se repara cu piese de schimb de calitate. Aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat 5600 - aflata la noi in depozit - este fara indoiala una de calitate. Dar ce calitate! Au cerut-o foarte multi si a functionat perfect. Cere-o si tu!

Afacerea noastra acumuleaza consistenta. Crestem, ne dezvoltam. La fel se intampla si cu clientii nostri. Ne dezvoltam si crestem impreuna. Ne sustinem acest proces, facem impreuna efortul de a da economiei un trend crescator. Noi, aprovizionandu-te cu piese de schimb fiabile si rezistente, tu punand in opera idei ingineresti unice. Nu ne opreste nimic in misiunea noastra comuna de a fi un exemplu pentru ceea ce inseamna: solid, generos si benefic pentru toata lumea. Mereu aici pentru mai bine!

Cupla hidraulica atasament Bobcat 5600 - ea si doar ea!
Desi este o componenta importanta pentru functionarea utilajelor, instalarea ei nu presupune un buget de cheltuit. Cu putina pricepere o poate inlocui chiar operatorul tau. Ea este astfel conceputa incat sa fie usor de montat si cu un acces facil in cazul unei interventii.

Consultanta in concordanta!
Trebuie sa stii, caci e important - de la noi nu obtii doar o piesa de schimb, ci si recomandari valide pentru intretinerea ei. Iti asiguram asistenta atunci cand utilajul tau sufera defectiuni. Ii putem da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti putem face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea masinii in functiune. Totul contra unui simplu apel telefonic. Recomandarile noastre sunt gratuite.

Cumpara cu incredere aceasta cupla hidraulica atasament pentru vehicul utilitar Bobcat 5600 noua. Nu ai cum sa dai gres, pentru ca este o piesa rezistenta si fiabila. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Echipa noastra face toate diligentele pentru a expedia cat mai repede, astfel incat tu intri in posesia piesei comandate in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Nu uita sa verifici continutul la primire. Ca sa fie bine. Exista si varianta de a veni la sediul nostru pentru a ridica personal produsele.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Piesa cu care o inlocuiesti pe cea defecta are nevoie de un montaj corect. Daca iti doresti durata lunga de functionare respecta sfaturile noastre precum si indicatiile producatorului si permite doar interventiile unui mecanic autorizat. Asa vei avea garantia ca primesti un serviciu calificat, iar piesa de schimb va functiona optim.

Specificatii

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura