Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat E50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E50
Cod produs
T196LCYN-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat E50 se afla in mod constant in depozitul nostru. Cand incep micile scurgeri la imbinari, e clar ca ai nevoie sa schimbi. Stim ca iti vine sa mai tragi un pic de utilaj, dar nu face sub nicio forma asta. Risti sa platesti cat nu face. Ce rost are sa platesti nu o reparatie simpla, facuta la timp, ci mai multe. Respecta-ti utilajul, ca sa te respecte si el pe tine. Uite, punem piesa la expeditie. Soseste de indata.

Atunci cand utilajul tau cade in pacatul defectiunii fa cel mai corect lucru posibil - suna-ne pe noi. Ii facem slujba de inviere. “Preotii” nostri cunosc cartea sfanta a Bobcat-ului pe de rost si ii aplica cuviosi toate versetele, in functie de pacat. Tu doar trebuie sa crezi in ei si in minunile pe care le pot face. Si nu-ti vindeca masina cu rugaciuni si tamaie, ei au si “painea si vinul” potrivite pentru ea. Cuple hidraulice, de pilda. Sau orice. Grija pentru clientii nostri este, pentru noi, o religie.

Cupla hidraulica atasament Bobcat E50 - ea si doar ea!
Desi este o componenta importanta pentru functionarea utilajelor, instalarea ei nu presupune un buget de cheltuit. Cu putina pricepere o poate inlocui chiar operatorul tau. Ea este astfel conceputa incat sa fie usor de montat si cu un acces facil in cazul unei interventii.

Consultanta in concordanta!
Trebuie sa stii, caci e important - de la noi nu obtii doar o piesa de schimb, ci si recomandari valide pentru intretinerea ei. Iti asiguram asistenta atunci cand utilajul tau sufera defectiuni. Ii putem da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti putem face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea masinii in functiune. Totul contra unui simplu apel telefonic. Recomandarile noastre sunt gratuite.

Cumpara cu incredere aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniexcavator Bobcat E50 din oferta noastra. Nu ai cum sa dai gres, pentru ca este o piesa rezistenta si fiabila. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Echipa noastra face toate diligentele pentru a expedia cat mai repede, astfel incat tu intri in posesia piesei comandate in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Nu uita sa verifici continutul la primire. Ca sa fie bine. Exista si varianta de a veni la sediul nostru pentru a ridica personal produsele.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Piesa cu care o inlocuiesti pe cea defecta are nevoie de un montaj corect. Daca iti doresti durata lunga de functionare, respecta sfaturile noastre, precum si indicatiile producatorului, si permite doar interventiile unui mecanic autorizat. Asa vei avea garantia ca primesti un serviciu calificat, iar piesa de schimb va functiona optim.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura