Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat E45

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E45
Cod produs
8E1AWO5V-SC
Out Of stock
Descriere
„Fly me to the moon...” dar nu singur, ci impreuna cu aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat E45 care se gaseste la noi in depozit. Si nu e nevoie sa stai prea mult pe acolo pe sus, coboara si monteaz-o pe utilajul tau, caci are nevoie de ea mai mult decat de un song de-al lui Sinatra. Si asa va veni Luna la tine, caci utilajul invigorat poate lucra de acum si noaptea. Facem din problema tehnica un cantec.

Ne largim echipa si facem totul ca sa o avem cu informatia la zi. Numarul de clienti creste, pentru ca stiu sa aleaga ce este bun. Iar noi trebuie sa ne pastram standardul de servire. Suntem constienti de increderea pe care o primim si raspundem cu aceeasi responsabilitate. Nu ne culcam pe o ureche si nici nu facem ochii mici. Daca dezvoltare inseamna mai multi consultanti, e perfect. Mai aducem. Sunt o multime de tineri care vor sa faca performanta intr-un mediu prietenos de business. Iar noi le oferim aceste oportunitati. Vino sa-i cunosti.

Cupla hidraulica atasament Bobcat E45 - ea si doar ea!
Desi este o componenta importanta pentru functionarea utilajelor, instalarea ei nu presupune un buget de cheltuit. Cu putina pricepere o poate inlocui chiar operatorul tau. Ea este astfel conceputa incat sa fie usor de montat si cu un acces facil in cazul unei interventii.

Consultanta in concordanta!
Trebuie sa stii, caci e important - de la noi nu obtii doar o piesa de schimb, ci si recomandari valide pentru intretinerea ei. Iti asiguram asistenta atunci cand utilajul tau sufera defectiuni. Ii putem da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti putem face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea masinii in functiune. Totul contra unui simplu apel telefonic. Recomandarile noastre sunt gratuite.

Cumpara cu incredere aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniexcavator Bobcat E45 din oferta. Nu ai cum sa dai gres, pentru ca este o piesa rezistenta si fiabila. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Echipa noastra face toate diligentele pentru a expedia cat mai repede, astfel incat tu intri in posesia piesei comandate in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Nu uita sa verifici continutul la primire. Ca sa fie bine. Exista si varianta de a veni la sediul nostru, pentru a ridica personal produsele.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Piesa cu care o inlocuiesti pe cea defecta are nevoie de un montaj corect. Daca iti doresti durata lunga de functionare, respecta sfaturile noastre, precum si indicatiile producatorului, si permite doar interventiile unui mecanic autorizat. Asa vei avea garantia ca primesti un serviciu calificat, iar piesa de schimb va functiona optim.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura