Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament pentru miniexcavator Bobcat E35

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E35
Cod produs
HWZK7C93-SC
Out Of stock
Descriere
Noi stim ca atunci cand ai nevoie de o cupla hidraulica atasament Bobcat E35 te gandesti la o piesa de calitate, dar si la un pret care sa nu iti dea calculele peste cap. Un om de afaceri nu poate fi altfel decat un om chibzuit. De aceea trebuie sa suni la ACN. Avem exact piesa de schimb care respecta aceste doua conditii. Suntem corecti si te tratam cu respect. Propunerile noastre sunt deschise, transparente si ne dorim sa fim intotdeauna prima optiune pentru tine. Mergi pe mana noastra!

Sunt atat de multe cuple hidraulice, cu tot felul de marimi si materiale din care sunt construite, incat iti trebuie un om foarte priceput care sa te conduca prin acest amalgam informational. Omul de la ACN. Ai incredere in el si urmeaza-l, caci a parcurs de atatea ori acest drum incat l-a invatat pe de rost. Si nu l-a ratacit niciodata. Cu el mergi la sigur spre decizia cea mai buna.

Cupla hidraulica atasament Bobcat E35 - un pas catre succes! Echipeaza-ti utilajul cu piese de schimb performante!
Fiecare piesa are rolul ei in alcatuirea mecanica a utilajului Bobcat. Cupla ajuta la o imbinare perfecta a furtunelor care apartin sistemului hidraulic. Montata corect, va permite o circulatie fluida a lichidului tehnic, fara pierderi sau scurgeri.

Consultanta de anduranta!
Spune-ne de ce ai nevoie si impreuna vom gasi solutia cea mai simpla si avantajoasa. Ne miscam repede, nu ne pierdem vremea cu lamentari sau cu batutul apei in piua. Serviciul nostru de consultanta este gratuit si extrem de documentat. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt pregatiti si proactivi, gata sa fie alaturi de tine. Te tinem departe de complicatii si aproape de succes!

Aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniexcavator Bobcat E35 nu trebuie sa te lase indiferent, fiind unul dintre cele mai bune elemente de imbinare furtune de pe piata. Detine si un certificat de garantie valabil pentru o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Livram aceasta cupla hidraulica atasament comandata in cel mai scurt timp, in toate colturile tarii, in colaborare cu firmele de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Ai posibilitatea de a solicita desfacerea pachetului la primire, nu e nicio problema. Pentru a ridica personal piesa direct de la sediul firmei, te asteptam sa ne treci pragul, langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si rezolvam.

Am intalnit de-a lungul vremii tot felul de “dude” de montaj executate de nici nu stii cine. De aceea suntem foarte insistenti atunci cand facem recomandari pentru aceasta etapa a reparatiei. Ia un mecanic autorizat, lasa-l pe el sa faca operatiunea. Un montaj perfect promite o perioada mult mai extinsa de functionare a utilajului.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura