Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB100.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB100.2
Cod produs
8FQWLA71-RB
Out Of stock
Descriere
In lunile de vara, vremea torida poate deveni coplesitoare. Apelezi des la diverse mijloace de a te racori - aerul conditionat, un ceai rece si racoritor, sau o vizita la piscina. Insa pentru buldoexcavatorul tau, exista o singura solutie - o doza de lichid de racire! O pompa apa Fiat Kobelco FB100.2 este exact piesa de care ai nevoie pentru a te asigura ca motorul utilajului tau va continua sa functioneze in parametri!

Noi suntem ACN Piese Utilaje, sursa ta numarul 1 pentru toate nevoile utilajelor tale! In depozitul nostru vei gasi mii de piese originale, iar expertii nostri sunt gata sa-ti ofere consultanta tehnica de specialitate! Poti opta sa faci montajul tot cu noi - avem o vasta retea de service-uri partenere, iar pentru situatii speciale putem trimite catre tine echipajul nostru mobil.

Ai grija de motorul tau, nu-l lasa sa faca insolatie! Comanda chiar acum o pompa apa Fiat Kobelco FB100.2 noua!
Pompa de apa este o piesa esentiala pentru sanatatea motorului. Rolul sau este sa distribuie lichidul de racire motorului, atunci cand este nevoie. In cazul in care pompa de apa nu-si face treaba cum trebuie, motorul se supraincalzeste si este expus unor riscuri. Astfel de complicatii ce pot afecta elementele motorului - pistoanele, cilindrii, garnitura de chiulasa - sunt de obicei severe, si foarte costisitoare!

Oricare ar fi problemele ce pot afecta o pompa de apa, ele trebuie remediate de urgenta! Iata care sunt cele mai frecvente cauze de defectiuni ale pompei de apa:
- lichidul de racire contaminat cu agenti poluanti.
- degradarea prin corodare a suprafetelor metalice.
- deteriorarea presetupei, lucru ce poate duce la pierderea treptata a antigelului si inundarea rulmentului pompei.
- uzura lagarelor din pompa de apa poate genera slabirea sau desprinderea curelei de la fulia motorului.

Mai bine previi decat sa repari! Alege o pompa apa Fiat Kobelco FB100.2 si asigura-te ca utilajul tau nu face febra si frisoane!
Expertii nostri iti vor oferi mereu consultanta tehnica legata de montajul si mentenanta pieselor de schimb. Specialistii din departamentul de Identificari vor gasi piesa potrivita pe baza unui minim de informatii din partea ta. Deci poti sta linistit, esti pe maini bune!

Termenul de garantie al pompei de apa este de 12 luni. Foarte rar am intalnit mici defecte de fabricatie, dar oricum, si acestea sunt acoperite. Pe langa piesa comandata, in colet vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie.

Te vei bucura sa afli ca livrarea este ultra-rapida, majoritatea comenzilor ajung in 24 de ore! Iar daca esti din Bucuresti, poti ridica personal pompa de apa pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB100.2 direct de la sediul nostru! Fa-ne o vizita si hai sa vorbim despre utilaje si nevoile afacerii tale!

Cand vorbim despre montajul unei pompe de apa, trebuie avute in vedere 2 aspecte importante - procedurile de montaj si materialele folosite. O atentie speciala trebuie acordata procesului de etansare. Sugestia noastra e sa nu se foloseasca solutii de etansare, decat daca producatorul piesei recomanda acest lucru! De asemenea, axul pompei de apa trebuie manevrat cu grija, evitand lovirea acestuia.

Recomandam curatarea minutioasa a sistemului de racire anterior montajului, astfel incat praful si impuritatile care au dus la deteriorarea piesei uzate sa nu afecteze pompa cea noua. Nu cauta sa faci economie nici cand vine vorba de antigel! Alege unul de calitate, cu proprietati anticorozive, pentru a maximiza longevitatea pompei de apa si implicit a motorului.

Specificatii tehnice

Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura