Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat E32

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E32
Cod produs
QSZ18IGR-SC
Out Of stock
Descriere
In ceaslovul nostru intalnesti mii de piese de schimb. Sunt catalogate dupa coduri, dupa modele, categorii. Nu ai cum sa te ratacesti daca ai pornit sa-l descoperi. Indiferent ce piesa cauti, o vei gasi usor, iar utilajul tau nu va ramane mult timp cu bratele pe gard, asteptand sa vii cu aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat E32 noua. Ii vei aduce, asadar, cea mai buna varianta de inlocuire. E sigur ca nu va da gres. Hai ca s-a plictisit, vrea sa lucreze.

Vom fi intotdeauna langa tine. Si n-o uita! Si nu doar la bine, acolo unde nu mai ai loc de prieteni, ci intotdeauna si la greu. Atunci cand, brusc, toata lumea descopera ca “a intervenit ceva” si dispare. Noi avem o viziune, avem o misiune si avem si valori la care tinem. Suntem profesionisti, suntem cei in care ai incredere. Cu noi mergi fara teama prin toate coclaurile tehnice, impreuna le destelenim. Poate ca nu suntem perfecti, dar avem ambitii si curaj. Gandim pozitiv si asta va ajunge si la utilajul tau.    Priveste-l, zboara!

Cupla hidraulica atasament Bobcat E32 - elementul care merita cumparat!
Fiecare piesa are rolul ei in alcatuirea mecanica a utilajului Bobcat. Cupla ajuta la o imbinare perfecta a furtunelor care apartin sistemului hidraulic. Montata corect, va permite o circulatie fluida a lichidului tehnic, fara pierderi sau scurgeri.

Consultanta de anduranta!
Spune-ne de ce ai nevoie si impreuna vom gasi solutia cea mai simpla si avantajoasa. Ne miscam repede, nu ne pierdem vremea cu lamentatii sau cu batutul apei in piua. Serviciul nostru de consultanta este gratuit si extrem de documentat. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt pregatiti si proactivi, gata sa fie alaturi de tine. Te tinem departe de complicatii si aproape de succes!

Aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniexcavator Bobcat E32 nu trebuie sa te lase indiferent, fiind unul dintre cele mai bune elemente de imbinare furtune de pe piata. Detine si un certificat de garantie valabil pentru o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Livram aceasta cupla comandata in cel mai scurt timp, in toate colturile tarii, in colaborare cu firmele de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Ai posibilitatea de a solicita desfacerea pachetului la primire, nu e nicio problema. Pentru a ridica personal piesa direct de la sediul firmei, te asteptam sa ne treci pragul, langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Si rezolvam.

Am intalnit de-a lungul vremii tot felul de “dude” de montaj executate de nici nu stii cine. De aceea suntem foarte insistenti atunci cand facem recomandari pentru aceasta etapa a reparatiei. Ia un mecanic autorizat, lasa-l pe el sa faca operatiunea. Un montaj perfect promite o perioada mult mai extinsa de functionare a utilajului.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura