Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat T870

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T870
Cod produs
YNH07A8V-SC
Out Of stock
Descriere
Incearca sa nu cazi in ispita de a cumpara produse fara certificat de calitate. Nu cumpara la primul colt de strada caci asta nu te ajuta. Fa ce trebuie sa faca un antreprenor serios. Cauta intotdeauna sfatul unui cunoscator. Noi iti stam la dispozitie in orice moment, ca tu sa achizitionezi in cunostinta de cauza. Precum aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat T870 noua. Intruneste toate caracteristicile unei piese performante. Si este disponibila la un pret foarte bun. Iar consultanta noastra este gratuita. Si are garantie 6 luni. Nu se rateaza!

Timpurile astazi nu sunt deloc amicale. Uneori ai impresia ca te invarti in cerc. Un leu intreg azi este jumatate foarte curand, poate chiar maine. Regulile perene nu mai sunt asa, se schimba fara sa te previna nimeni. Este greu sa construiesti ceva pe un teren miscator. Este aproape imposibil, astazi, sa te ocupi si de contextul de business si de utilajele tale. De revizii, reparatii, de ceva scule noi. Nu prea e incurajator. Nu ai cum sa reusesti singur. Lucrurile se schimba daca lucrezi cu noi. Avem oamenii, avem informatiile, avem si timpul. Si avem piesele. Hai sa infruntam timpurile impreuna.

Cupla hidraulica atasament Bobcat T870 - o piesa de top in care merita sa investesti!
Fiecare piesa are rolul ei in alcatuirea mecanica a utilajului Bobcat. Cupla ajuta la o imbinare perfecta a furtunelor care apartin sistemului hidraulic. Montata corect, va permite o circulatie fluida a lichidului tehnic, fara pierderi sau scurgeri.

Consultanta de anduranta!
Spune-ne de ce ai nevoie si impreuna vom gasi solutia cea mai simpla si avantajoasa. Ne miscam repede, nu ne pierdem vremea cu lamentatii sau cu batutul apei in piua. Serviciul nostru de consultanta este gratuit si extrem de documentat. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt pregatiti si proactivi, gata sa fie alaturi de tine. Te tinem departe de complicatii si aproape de succes!

Aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat T870 nu trebuie sa te lase indiferent, fiind unul dintre cele mai bune elemente de imbinare furtune de pe piata. Detine si un certificat de garantie valabil pentru o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Livram aceasta piesa comandata in cel mai scurt timp, in toate colturile tarii, in colaborare cu firmele de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Ai posibilitatea de a solicita desfacerea pachetului la primire, nu e nicio problema. Pentru a ridica personal piesa direct de la sediul firmei, te asteptam sa ne treci pragul, langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Si rezolvam.

Am intalnit de-a lungul vremii tot felul de “dude” de montaj executate de nici nu stii cine. De aceea suntem foarte insistenti atunci cand facem recomandari pentru aceasta etapa a reparatiei. Ia un mecanic autorizat, lasa-l pe el sa faca operatiunea. Un montaj perfect promite o perioada mult mai extinsa de functionare a utilajului.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura