Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat T770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T770
Cod produs
VN7SI6JE-SC
Out Of stock
Descriere
Calitatea proasta a cuplelor este o veste proasta pentru sistemul circulator al utilajului tau. Poti fi pacalit de faptul ca o cupla hidraulica atasament Bobcat T770 este un produs cu un pret relativ mic. Sau ca il poti gasi oriunde intr-o varianta alternativa, la mana a doua. Doar ca o cupla hidraulica prost conceputa iti poate da peste cap tot utilajul. Si te poate lasa exact cand ai cea mai mare nevoie. Cauta, asadar, doar un model original, unul rezistent si fiabil. Nici nu e nevoie sa te intrebuintezi prea tare, noi il avem. Suna-ne si noi ti-l trimitem. Sau il poti ridica direct din depozit.

Un client a intrebat un coleg intr-o zi ce inseamna ACN. Colegul nostru i-a raspuns, „ah, e simplu... ACN inseamna a ce ne place”. E feedback-ul pe care il primim mai mereu de la cei care au cumparat de la noi piesele de schimb necesare. Clientului i-a placut raspunsul, iar acum suntem prima lui optiune. Vom sustine mereu ca activitatea de vanzare trebuie sa fie, inainte de orice, una de comunicare. Cel care suna sa afle ca dincolo nu este doar un specialist, ci si un om. Caci toate se rezolva cu oameni.

Cupla hidraulica atasament Bobcat T770 - piesa prelucrata in detaliu, pentru o inlocuire de durata!
Fiecare piesa are rolul ei in alcatuirea mecanica a utilajului Bobcat. Cupla ajuta la o imbinare perfecta a furtunelor care apartin sistemului hidraulic. Montata corect, va permite o circulatie fluida a lichidului tehnic, fara pierderi sau scurgeri.

Consultanta de anduranta!
Spune-ne de ce ai nevoie si impreuna vom gasi solutia cea mai simpla si avantajoasa. Ne miscam repede, nu ne pierdem vremea cu lamentatii sau cu batutul apei in piua. Serviciul nostru de consultanta este gratuit si extrem de documentat. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt pregatiti si proactivi, gata sa fie alaturi de tine. Te tinem departe de complicatii si aproape de succes!

Aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat T770 nu trebuie sa te lase indiferent, fiind unul dintre cele mai bune elemente de imbinare furtune de pe piata. Detine si un certificat de garantie valabil pentru o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Livram aceasta piesa comandata in cel mai scurt timp, in toate colturile tarii, in colaborare cu firmele de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Ai posibilitatea de a solicita desfacerea pachetului la primire, nu e nicio problema. Pentru a ridica personal piesa direct de la sediul firmei, te asteptam sa ne treci pragul, langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si rezolvam.

Am intalnit de-a lungul vremii tot felul de “dude” de montaj executate de nici nu stii cine. De aceea suntem foarte insistenti atunci cand facem recomandari pentru aceasta etapa a reparatiei. Ia un mecanic autorizat, lasa-l pe el sa faca operatiunea. Un montaj perfect promite o perioada mult mai extinsa de functionare a utilajului.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura