Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat T630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T630
Cod produs
I04NSWVJ-SC
Out Of stock
Descriere
Comanda cu toata increderea aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat T630 inainte de a incepe revizia la utilajul tau. Vei avea nevoie in mod cert de o piesa de schimb noua, fiabila, rezistenta la conditiile aspre de exploatare. Fii inteligent si profita oferta noastra. Vei vedea ca acest produs are un pret foarte bun si, poate ajunge la tine si intr-un timp foarte scurt, adica in maxim 24 de ore. Asteptam sa faci comanda la oricare dintre numerele de telefon pe care le gasesti pe site-ul nostru. Simplu si eficient!

La noi in echipa nu este loc pentru botosi si tristi. Toti suntem optimisti si proactivi. Nu poti face performanta daca vii la office ca la ocna, sau cu gandul ca ziua ta incepe sa fie funny abia dupa orele de program. Nu la noi. Aici, la ACN, n-ai sa auzi niciodata la telefon voci plictisite sau antipatice. Am invatat multe de la cei din big top, si stim ca sunt multe lucruri pe care le pot invata cei din big top de la noi. Suntem pe principiul “unde-s buni puterea creste”. Facem lucrurile cu drag.

Cupla hidraulica atasament Bobcat T630 la o calitate superioara! Merita cumparata, e si livrata imediat!
De foarte multe ori suntem atat de prinsi in rutina business-ului nostru incat uitam sa verificam functionarea pieselor sau gradul lor de uzura. Desi nu are ca urmari obligatorii defectiuni ireparabile, este bine sa tii cont, totusi, ca starea nesigura de functionare poate conduce la o utilizare ineficienta a utilajului.

Consultanta cu relevanta!
Serviciul nostru de consultanta se ridica la nivelul asteptarilor. Il oferim desigur gratuit. Ai o mare nevoie de informatie avand in vedere ca aceasta se schimba in fiecare zi. Printre atatea modele, categorii si coduri, este obligatorie o identificare corecta. Nu trebuie decat sa te lasi pe seama consultantilor nostri, care se vor ocupa de tine. Este o promisiune ferma!

Te invitam la incredere maxima. Aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat T630 cumparata de la noi va sosi la tine insotita de toate actele legale necesare. Adica si de un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie, valabil pentru 6 luni de zile. Garantia achizitiei facute este un lucru firesc intre doi parteneri de afaceri onesti.

Expediem cupla minune prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara. Poti verifica, fara doar si poate, continutul pachetului in prezenta curierului, inainte de a face plata. Evitam si tu si noi surprizele neplacute. Daca ar fi una, nu e de la noi! Evident, poti ridica piesa de la sediul nostru din Bucuresti. Ar fi cool.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Hai sa batem palma!

Daca nu te descurci cu montajul te invitam sa apelezi la noi. Avem o agenda plina cu contacte ale unor specialisti buni. Ii poti cere mecanicului pe care ti-l trimitem exact la punctul tau de lucru, orice interventie ai nevoie pentru utilajul tau. E pregatit, stie multe lucruri. Poate efectua si reparatii complexe sau, daca ai nevoie, reviziile periodice.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura