Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat T300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat T300
Cod produs
2DWCF5RO-SC
Descriere
Ai aflat, in sfarsit, de oferta noastra pentru cupla hidraulica atasament Bobcat T300 prezentata si in fotografiile si textul de pe site. Cum e firesc, prima impresie conteaza. Dar noi suntem la fel de buni si la a doua impresie, si la a treia. Adica la momentul adevarului, cu piesa luata si montata. Iti oferim un produs original, de calitate garantata, care poate fi comandat imediat, on-line pe site-ul firmei sau telefonic. Sau pe care il poti ridica direct de la depozit. Unde vei avea ocazia impresiei finale. Cea mai buna!

Consultantii nostri tehnici stiu ce doresti inca din clipa in care i-ai apelat. Ei si-au dezvoltat un simt aparte pe care nimeni nu il mai are. Ei stiu dinainte sa suni, nu de ce suni (e clar ca vrei ceva) ci pentru ce anume piesa suni. Nu gresesc niciodata. Ei pot anticipa si, de aici, pot configura deja o solutie in timp ce vorbiti. O conversatie cu ei este intotdeauna placuta. Stiu sa fie joviali si sa transforme conversatia intr-un mic moment de networking. Apeleaza-i cu incredere. Iti vor insenina si ziua si utilajul.

Cupla hidraulica atasament Bobcat T300 connecting hoses!
Sunt nenumarate tipuri de cuple. Cuple mama si cuple tata. Cuple din metal si cuple din material plastic. Practic nu exista masinarie dotata cu sistem hidraulic care sa nu aiba in componenta si un model de cupla. Si poti vorbi asa indelung despre aceasta, dar nu uita un lucru - daca nu este perfect fabricata, nu mai ai furtune in utilaj, ci aspersoare.

Consultanta cu eleganta!
Recomandarile oferite de oamenii nostri sunt competente, argumentate si absolut gratuite. Ti le ofera din tot sufletul. Ei sunt calzi, empatici si saritori, nu ii surprinde nicio intrebare. Stii de la ei in orice moment care sunt piesele de schimb compatibile cu utilajul tau. Afli de unde vin, ce calitati au si cat de repede iti sosesc.  Bate la poarta, iti vor deschide imediat. Esti binevenit.

Orice piesa vei comanda din depozitul nostru, nu va ajunge la tine decat insotita de o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Fara indoiala ca si aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat T300 cumparata de la noi, va avea una in pachetel. Pune-o bine, intr-un loc sigur. Pentru ca este importanta.

Cupla solicitata de la noi va ajunge la tine rapid si sigur. Cat ai pocni din degete. Avem acces la toate posibilitatile de livrare posibile. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact.

Ai nevoie de asistenta pentru montarea pieselor? Si nu ne referim la o domnisoara care danseaza dimineata la TV, ci la un mecanic care lucreaza pana seara in atelier. Daca nu cunosti niciunul, ia legatura cu departamentul nostru tehnic si-ti vor trimite imediat omul potrivit. Este disponibil si dispus sa ajunga oriunde pe tot intinsul patriei. El te va ajuta sa montezi cupla fara nici o bataie de cap. Dar si pentru alte reparatii.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura