Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat T250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T250
Cod produs
GT5I8N2C-SC
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este tot ce-si doreste supplier-ul mult visat de proprietarii de Bobcat. Ei stiu ca aici gasesc produse de ultima generatie, originale, la preturi fara competitie. Detinem inclusiv aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat T250 de care clientii nostri au intotdeauna nevoie. Si, desigur, avem cea mai tare echipa  de consultanti din Sistemul Solar. Apeleaza-i cu indrazneala si vei beneficia de un serviciu de consultanta premium, fara niciun cost. Cu alt elan pornesc ziua de lucru cu spatele asigurat.

Aceasta cupla hidraulica este un produs original fabricat in cele mai renumite fabrici europene. Este ideala pentru inlocuirea modelului original si lucreaza cu aceeasi performanta. Este preferata de clienti inaintea multor alte oferte de pe piata. Pentru ca stiu la ce sa se astepte.  Iti recomandam si tie sa ne suni daca nu ai facut-o inca pana astazi. Putem vorbi si de un pret foarte bun, dar mai ales de calitatile ei, pentru ca acestea ofera certitudinea unei functionari pe termen lung. Raportul calitate/ pret este echilibrat.

Cupla hidraulica atasament Bobcat T250 connecting hoses!
Sunt nenumarate tipuri de cuple. Cuple mama si cuple tata. Cuple din metal si cuple din material plastic. Practic nu exista masinarie dotata cu sistem hidraulic care sa nu aiba in componenta si un model de cupla. Si poti vorbi asa indelung despre aceasta, dar nu uita un lucru - daca nu este perfect fabricata, nu mai ai furtune in utila, ci aspersoare.

Consultanta cu eleganta!
Recomandarile oferite de oamenii nostri sunt competente, argumentate si absolut gratuite. Ti le ofera din tot sufletul. Ei sunt calzi, empatici si saritori, nu ii surprinde nicio intrebare. Stii de la ei in orice moment care sunt piesele de schimb compatibile cu utilajul tau. Afli de unde vin, ce calitati au si cat de repede iti sosesc.  Bate la poarta, iti vor deschide imediat. Esti binevenit.

Orice piesa vei comanda din depozitul nostru nu va ajunge la tine decat insotita de o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Fara indoiala ca si aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat T250 cumparata de la noi, va avea una in pachetel. Pune-o bine, intr-un loc sigur. Pentru ca este importanta.

Cupla solicitata de la noi va ajunge la tine rapid si sigur. Cat ai pocni din degete. Avem acces la toate posibilitatile de livrare posibile. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact.

Ai nevoie de asistenta pentru montarea pieselor? Si nu ne referim la o domnisoara care danseaza dimineata la TV, ci la un mecanic care lucreaza pana seara in atelier. Daca nu cunosti niciunul, ia legatura cu departamentul nostru tehnic si-ti vor trimite imediat omul potrivit. Este disponibil si dispus sa ajunga oriunde pe tot intinsul patriei. El te va ajuta sa montezi cupla fara nici o bataie de cap. Dar si pentru alte reparatii.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura