Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat T190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T190
Cod produs
X2JID71L-SC
Out Of stock
Descriere
O cupla sparta sau uzata nu lasa doar sa se scurga fluid din sistemul hidraulic, ci si bani din buzunarul tau. Pic, pic, pana n-o mai ramanea nimic! Asadar nu astepta ca Miorita fatalista sa creasca costurile cu reparatia, alege oferta noastra pentru aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat T190 si vei ramane cu bugetul intact! Esti interesat? Am gresit semnul de punctuatie. Esti interesat! Asa ca plaseaza comanda si apoi sa ai grija sa ii asiguri un montaj specializat, ca sa inchei procesul in forta.

Pana la urma, in business-ul nostru, totul este o chestiune de atitudine. Modul in care primesti succesele dar si esecurile. Modul in care stii sa rezolvi o problema sau o pasezi, sau o amani. Felul in care iti alegi partenerii si cum stii sa pastrezi o relatie functionala cu ei. Modul in care iti stabilesti obiectivele si stiinta de a le duce la indeplinire. Stim o multime de lucruri, le-am invatat pe parcurs. Le sheruim oricand cu tine.

Cupla hidraulica atasament Bobcat T190 connecting hoses!
Sunt nenumarate tipuri de cuple. Cuple mama si cuple tata. Cuple din metal si cuple din material plastic. Practic nu exista masinarie dotata cu sistem hidraulic care sa nu aiba in componenta si un model de cupla. Si poti vorbi asa indelung despre aceasta, dar nu uita un lucru - daca nu este perfect fabricata, nu mai ai furtune in utilaj ci aspersoare.

Consultanta cu eleganta!
Recomandarile oferite de oamenii nostri sunt competente, argumentate si absolut gratuite. Ti le ofera din tot sufletul. Ei sunt calzi, empatici si saritori, nu ii surprinde nicio intrebare. Stii de la ei in orice moment care sunt piesele de schimb compatibile cu utilajul tau. Afli de unde vin, ce calitati au si cat de repede iti sosesc.  Bate la poarta, iti vor deschide imediat. Esti binevenit.

Orice piesa vei comanda din depozitul nostru, nu va ajunge la tine decat insotita de o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Fara indoiala ca si aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat T190 cumparata de la noi, va avea una in pachetel. Pune-o bine, intr-un loc sigur. Pentru ca este importanta.

Cupla solicitata de la noi va ajunge la tine rapid si sigur. Cat ai pocni din degete. Avem acces la toate posibilitatile de livrare posibile. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact.

Ai nevoie de asistenta pentru montarea pieselor? Si nu ne referim la o domnisoara care danseaza dimineata la TV, ci la un mecanic care lucreaza pana seara in atelier. Daca nu cunosti niciunul, ia legatura cu departamentul nostru tehnic si-ti vor trimite imediat omul potrivit. Este disponibil si dispus sa ajunga oriunde pe tot intinsul patriei. El te va ajuta sa montezi cupla fara nici o bataie de cap. Dar si pentru alte reparatii.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura