Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat T180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T180
Cod produs
2O1LYQ0M-SC
Out Of stock
Descriere
O cupla hidraulica atasament Bobcat T180 este o piesa de schimb destinata unei bune functionari a utilajului tau.  Practic aceasta cupla faciliteaza imbinarea a doua furtune, facilitand trecerea fluidului prin ele fara sa existe pierderi. Piesa este mica si usoara, permitand un montaj oarecum comun. Pe piata exista numeroase modele si materiale ale cuplelor hidraulice, dar cea de la noi depaseste de departe asteptarile.
Iti recomandam sa alegi intotdeauna produse originale, pentru ca ne dorim sa te bucuri ele. Apeleaza-ne si afla detalii despre oferta noastra.

Aschia nu sare departe de trunchi, ce se naste din pisica soareci mananca si cine are utilaj greu nu poate schimba aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat decat cu una originala de la noi din depozit. Toate proverbele au in miezul lor adevaruri recunoscute, sunt imposibil de contrazis.
Asculta intelepciunea lor si, cel putin in cazul tehnic, pune mana pe telefon si comanda piesa de care ti-am vorbit. O avem, e foarte buna, este pregatita sa iti ajute utilajul in munca. Te asteptam.

Cupla hidraulica atasament Bobcat T180 connecting hoses!
Sunt nenumarate tipuri de cuple. Cuple mama si cuple tata. Cuple din metal si cuple din material plastic. Practic nu exista masinarie dotata cu sistem hidraulic care sa nu aiba in componenta si un model de cupla. Si poti vorbi asa indelung despre aceasta, dar nu uita un lucru - daca nu este perfect fabricata, nu mai ai furtune in utilaj, ci aspersoare.

Consultanta cu eleganta!
Recomandarile oferite de oamenii nostri sunt competente, argumentate si absolut gratuite. Ti le ofera din tot sufletul. Ei sunt calzi, empatici si saritori, nu ii surprinde nicio intrebare. Stii de la ei in orice moment care sunt piesele de schimb compatibile cu utilajul tau. Afli de unde vin, ce calitati au si cat de repede iti sosesc.  Bate la poarta, iti vor deschide imediat. Esti binevenit.

Orice piesa vei comanda din depozitul nostru, nu va ajunge la tine decat insotita de o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Fara indoiala ca si aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat T180 cumparata de la noi, va avea una in pachetel. Pune-o bine, intr-un loc sigur. Pentru ca este importanta.

Cupla solicitata de la noi va ajunge la tine rapid si sigur. Cat ai pocni din degete. Avem acces la toate posibilitatile de livrare posibile. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact.

Ai nevoie de asistenta pentru montarea pieselor? Si nu ne referim la o domnisoara care danseaza dimineata la TV, ci la un mecanic care lucreaza pana seara in atelier. Daca nu cunosti niciunul, ia legatura cu departamentul nostru tehnic si-ti vor trimite imediat omul potrivit. Este disponibil si dispus sa ajunga oriunde pe tot intinsul patriei. El te va ajuta sa montezi cupla fara nici o bataie de cap. Dar si pentru alte reparatii.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura