Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat S850

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S850
Cod produs
6Y813EP7-SC
Out Of stock
Descriere
O astfel de cupla hidraulica atasament Bobcat S850 face incalzirea si jocul de glezne in depozitul nostru! Este plina de vitalitate pentru ca asa a fost construita. Iar vitalitatea ei se transmite utilajului tau. La noi in sector, calitatea si grija pentru amanunte sterg semnul egal dintre afacerile de succes si celelalte. Documenteaza-te inainte de a alege piesa de schimb necesara. Cauta review-uri. Sau fa-le pe amandoua deodata - apeleaza-ne pe noi!

Atunci cand faci lucrurile din pasiune, toate devin usoare si plutesc precum ideile bune in capul unui om destept. Iar obiectivele tale iti cad la picioare, invinse. Noi lucram din pasiune! Navigam in universul pieselor de schimb si stim exact de unde provine fiecare si cat de folositoare este. De aceea noi avem raspunsuri pentru toate intrebarile tale tehnice. Avem o echipa foarte tare, langa care utilajul tau se va simti in siguranta. Doar cheama-ne!

Cupla hidraulica atasament Bobcat S850 intotdeauna treaza!
Cartile tehnice scriu ca furtunele sunt elemente esentiale al sistemului hidraulic. Prin ele circula lichidul tehnic dand viata organismului Bobcat. Cartea tehnica mai scrie multe dar arunca intr-un colt informatiile despre cupla. Un mecanic s-ar amuza si ar spune atat, “ia pune-i o cupla crapata si dupa aia poti sa-ti legi furtunele de gat caci nu mai sunt bune de nimic”. Nu exista piese de mana a doua.

Consultanta intr-o alianta!
Afacerea ta este disipata intr-o multime de amanunte. Achizitia unei piese de schimb este unul dintre ele. Unul important. Pentru ca produsul trebuie sa fie compatibil cu utilajul tau, trebuie montat corect, trebuie identificat perfect si sa nu te lase fara bani in buzunar. Pentru asta tu ai nevoie de informatii care sa te ajute sa iei decizia corecta. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica. Fa o incercare si vorbeste cu colegii nostri. Nu te costa nimic. Adica nimic nimic.

Aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat S850 cumparata de la noi vine intotdeauna insotita de un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Acesta este valabil 6 luni. Daca evenimentul se intampla, primesti o alta piesa fara bani.

Cupla este pregatita sa ajunga la tine. Dupa plasarea comenzii, noi predam coletul curierului, iar acesta va efectua livrarea in aproximativ 24 de ore. Platesti la primire. Uneori, insa, poti fi prin apropiere. Tocmai din acest motiv, exista si varianta de a ne face o vizita la sediu, la intrarea in Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Oricum ar fi, o rezolvam.

Montajul cuplei reprezinta o etapa importanta, mai ales ca este ultima din proces. Nu vrei sa versi sistarul cu lapte cand aproape e plin.    Pentru a evita surpriza asta de poveste, fa bine si orienteaza-te catre un specialist din domeniu. Daca nu ai mecanic in curte, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa de colaboratori foarte bine pregatita.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura