Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat S770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat S770
Cod produs
OLANH78M-SC
Descriere
Aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat S770 este o aparitie stralucitoare in depozitul nostru! Aduce un suflu nou celorlalte surori dar si utilajului tau. Daca a venit vremea schimbarii, n-o rata. Nu trebuie sa eziti sau sa fii suspicios - o zi noua, e o sansa noua. O piesa noua, e o forta noua.  Investeste cu curaj in revizia utilajului tau prin intermediul pieselor de schimb de la noi. Forta ACN!

Fii mamos cu utilajul tau! Sau patern, cum iti vine mai bine. El trage saracul si nu se plange de nimic. Tocmai din acest motiv, trebuie sa-l ingrijesti cu caldura, sa ii respecti caracteristicile. Programeaza-i revizii periodice si verifica-i starea de spirit la inceputul fiecarei zile. Iar cand nu se simte bine suni la doctorul ACN! O sa gasim impreuna solutia potrivita! Il readucem iar la modul turbo.

Cupla hidraulica atasament Bobcat S770 intotdeauna treaza!
Cartile tehnice scriu ca furtunele sunt elemente esentiale al sistemului hidraulic. Prin ele circula lichidul tehnic dand viata organismului Bobcat. Cartea tehnica mai scrie multe dar arunca intr-un colt informatiile despre cupla. Un mecanic s-ar amuza si ar spune atat, “ia pune-i o cupla crapata si dupa aia poti sa-ti legi furtunele de gat caci nu mai sunt bune de nimic”. Nu exista piese de mana a doua.

Consultanta intr-o alianta!
Afacerea ta este disipata intr-o multime de amanunte. Achizitia unei piese de schimb este unul dintre ele. Unul important. Pentru ca produsul trebuie sa fie compatibil cu utilajul tau, trebuie montat corect, trebuie identificat perfect si sa nu te lase fara bani in buzunar. Pentru asta tu ai nevoie de informatii care sa te ajute sa iei decizia corecta. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica. Fa o incercare si vorbeste cu colegii nostri. Nu te costa nimic. Adica nimic nimic.

Aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat S770 cumparata de la noi vine intotdeauna insotita de un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Acesta este valabil 6 luni. Daca evenimentul se intampla, primesti o alta piesa fara bani.

Cupla este pregatita sa ajunga la tine. Dupa plasarea comenzii, noi predam coletul curierului, iar acesta va efectua livrarea in aproximativ 24 de ore. Platesti la primire. Uneori, insa, poti fi prin apropiere. Tocmai din acest motiv, exista si varianta de a ne face o vizita la sediu, la intrarea in Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Oricum ar fi, o rezolvam.

Montajul cuplei reprezinta o etapa importanta, mai ales ca este ultima din proces. Nu vrei sa versi sistarul cu lapte cand aproape e plin.    Pentru a evita surpriza asta de poveste, fa bine si orienteaza-te catre un specialist din domeniu. Daca nu ai mecanic in curte, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa de colaboratori foarte bine pregatita.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura