Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat S650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat S650
Cod produs
VP6FBYJ3-SC
Descriere
In activitatea din sectorul industrial sau de constructii totul trebuie sa mearga ca la carte. Si nu ca la cartea de povesti, pentru ca basmele nu au niciun haz pe stomacul gol. Acum, fara o piesa rezistenta, sigura si care sa nu te lase la greu, esti doar unul din cei trei purcelusi. Aceasta  cupla hidraulica atasament Bobcat S650 aflata la noi in depozit este exact ce ii trebuie utilajului tau. O comanzi astazi si maine este la tine. Facem din basme povesti de succes.

Aici, in sector, nimeni nu face cadouri. Nu exista Mecena in business si nici nostradamusi care sa iti prezica succesul. Sau esecul. In business exista doar parteneriatul corect, efortul comun, iar pentru tine si utilajele tale exista ACN. Noi iti facem recomandari ca sa iei deciziile cele mai bune, oferindu-ti seriozitate, idei valabile, planuri de intretinere si, desigur, cele mai performante echipamente pentru utilaje! Colaborarea cu noi este cel mai scurt drum catre succes.

Cupla hidraulica atasament Bobcat S650 intotdeauna treaza!
Cartile tehnice scriu ca furtunele sunt elemente esentiale al sistemului hidraulic. Prin ele circula lichidul tehnic dand viata organismului Bobcat. Cartea tehnica mai scrie multe dar arunca intr-un colt informatiile despre cupla. Un mecanic s-ar amuza si ar spune atat, “ia pune-i o cupla crapata si dupa aia poti sa-ti legi furtunele de gat caci nu mai sunt bune de nimic”. Nu exista piese de mana a doua.

Consultanta intr-o alianta!
Afacerea ta este disipata intr-o multime de amanunte. Achizitia unei piese de schimb este unul dintre ele. Unul important. Pentru ca produsul trebuie sa fie compatibil cu utilajul tau, trebuie montat corect, trebuie identificat perfect si sa nu te lase fara bani in buzunar. Pentru asta tu ai nevoie de informatii care sa te ajute sa iei decizia corecta. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica. Fa o incercare si vorbeste cu colegii nostri. Nu te costa nimic. Adica nimic nimic.

Aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat S650 cumparata de la noi vine intotdeauna insotita de un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Acesta este valabil 6 luni. Daca evenimentul se intampla, primesti o alta piesa fara bani.

Cupla este pregatita sa ajunga la tine. Dupa plasarea comenzii, noi predam coletul curierului, iar acesta va efectua livrarea in aproximativ 24 de ore. Platesti la primire. Uneori, insa, poti fi prin apropiere. Tocmai din acest motiv, exista si varianta de a ne face o vizita la sediu, la intrarea in Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Oricum ar fi, o rezolvam.

Montajul cuplei reprezinta o etapa importanta, mai ales ca este ultima din proces. Nu vrei sa versi sistarul cu lapte cand aproape e plin.  Pentru a evita surpriza asta de poveste, fa bine si orienteaza-te catre un specialist din domeniu. Daca nu ai mecanic in curte, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa de colaboratori foarte bine pregatita.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura