Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru Supra Carrier 744

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Supra Carrier 744
Cod produs
5B9KN30G-AC
Out Of stock
Descriere
Suntem aici nu doar sa-ti spune ca intotdeauna este o cale, ci ca noi, ACN, suntem calea! Da, da! Avem piese, avem echipa si ne dorim si mai multi parteneri!
Tu poti fi partenerul nostru! La fel cum, aceasta pompa de apa Supra Carrier 744 poate fi partenera motorului tau. Este o piesa de calitate pe care o gasesti in depozitul nostru. Cu ea, functionarea motorului tau va fi OPTIMA! Vorbeste cu noi si iti oferim toate detaliile de care ai nevoie!

Pompa de apa Supra Carrier 744 - daca am rezuma lucrurile tehnice, putem spune asa: fara pompa, nu-i racire!
Credem ca tu stii aspectele urmatoare, dar, chiar si asa, noi ne facem datoria si ti le reamintim. O pompa de apa uzata va afecta performanta motorului pana la defectarea acestuia. Motorul se va incalzi excesiv atunci cand nu este suficient lichid de racire distribuit de pompa de apa.

In etapa urmatoare - daca functionarea pompei de apa nu este remediata - se poate ajunge la defectiuni grave. Rezistenta motorului depinde de sanatatea pompei de apa. Astfel, aceasta piesa este o piesa importanta pentru functionarea instalatiei tale sau a utilajului tau.
Nu te ingrijora atunci cand motorul tau da semne de supraincalziere! Cu noi, problema ta este ca si rezolvata! Contacteaza-ne si vei gasi la noi pompa de apa potrivita pentru o functionarea optima a utilajului tau.

Serviciul gratuit de consultanta - Pentru toate intrebarile tale, noi suntem aici!
Nu le putem stii pe toate. Si este bine ca este asa! Fiecare dintre noi are calitati, abilitati si are informatii multe pe care le foloseste zilnic in activitatea pe care o desfasoara. Modul in care ne folosim abilitatile si informatiile pe care le detinem, ne face unici, ne ajuta ca in fiecare zi sa ne autodepasim.

Dar sunt si situatii in care o mana de ajutor nu ne strica!
De exemplu, cand ne lipsesc unele informatii si poate nu avem timp sa le cautam si nici nu cunoastem o sursa de incredere. Pentru acele momente in care ai nevoie de consultanta, de un partener cu care sa te sfatuiesti, suntem aici pentru tine!

Contacteaza-ne cu incredere si te vom ajuta sa identifici piesele de care ai nevoie & solutiile cele mai bune pentru utilajele tale.

Aceasta pompa de apa pentru motor Supra Carrier 744 are un certificat de garantie, astfel ca nu mai trebuie sa iti faci alte griji. In baza certificatului de garantie, pompa de apa are 6 luni de gratie, adica atat cat dureaza garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.
Te asteptam la depozitul nostru sau contacteaza-ne telefonic pentru a face o comanda. Suntem alaturi de tine atunci cand faci alegerile pentru utilajele tale!

Ajungem la tine nu doar in timp util, ci si acolo unde te afli! Aceasta pompa de apa motor Supra Carrier 744 se livreaza in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
De asemenea, o poti ridica personal, direct de la sediul nostru atunci cand te afli in zona! Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site sau completeaza o cerere! Si piesa… de la noi ajunge rapid la tine!

Stii ce face diferenta? Detaliile! Si detaliile fac diferenta de fiecare data! In materia pieselor, un montaj corect va fi intotdeauna o investitie. Tot ce trebuie sa faci este sa-l lasi pe seama profesionistilor. Ei stiu ce au de facut!
Indemnul nostru este sa apelezi la experienta si cunostintele lor. Nu vei da gres! Daca nu cunosti un profesionist pentru montajul pieselor, noi te putem indruma. Ne poti contacta pentru recomandari si informatii! Suntem aici pentru tine si utilajele tale!

Specificatii tehnice

Suport fulie:

Diametru: 55mm
Distanta intre 2 gauri consecutive: 30mm
Distanta intre 2 gauri opuse: 42mm
4 gauri M6 x 1.5mm
Diametru paleti: 52mm

Inaltime masurata de la nivelul de prindere pe bloc motor: 72mm
Inaltime completa, de la suport fulie la paleti: 82.6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura