Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat S570

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat S570
Cod produs
Z69ORH5M-SC
Descriere
Budisti au o mantra. Sau mai multe. Avem si noi una pentru tine - fereste-te de produsele fakes! Sunt peste tot, n-ai loc sa respiri de ele. Te momesc precum o Fata Morgana in Sahara. Doar ca Fata Morgana nu exista, sunt doar dune de nisip cu multe schelete razletite printre ele. Achizitioneaza in cunostinta de cauza. Precum aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat S570 care intruneste toate calitatile unei piese performante. Cumpara doar produse certificate, de la parteneri seriosi si responsabili. Cumpara de la noi.

Nu putem sa-ti asiguram o oferta profesionista daca nu facem un lucru esential si anume sa ne familiarizam cu specificul activitatii tale. Ne informam permanent in legatura cu problemele tehnice care pot aparea in timpul lucrului cu tipul acesta de utilaj si incercam sa le gasim solutii.    Suntem echipa tanara, cu chef de viata si de munca, pregatita sa iti sara oricand in ajutor. Mai mult, colaboram cu specialisti in mecanica din toata tara. Acestia iti pot asigura asistenta tehnica pentru efectuarea reparatiei. Facem echipa pentru tine.

Cupla hidraulica atasament Bobcat S570 sta de paza la poarta cetatii!
Aceasta cupla asigura imbinarea perfecta a furtunelor prevenind scurgerile de lichid tehnic in sistem. Este o componenta extrem de importanta. Poate parea neinsemnata dar ea previne, printre altele, riscul exploziilor, pentru ca lichidul tehnic al utilajelor poate fi inflamabil. Nu trebuie, sub nicio forma, sa “transpire” prin punctele de contact ale ei cu furtunele.

Consultanta de la distanta!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Ti-l asiguram telefonic, in scris sau chiar face to face daca treci pe la noi. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte deschisi. Pe langa piesa primesti economie de timp, un pachet de informatii, experienta consultantilor.  Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat S570 cumparata de la noi este un element al sistemului hidraulic prelucrat cu mare grija si super fiabil. Poti avea in ea incredere deplina. Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Pentru acel “nu se stie niciodata”.

Piesele noastre de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, cu plata ramburs. Orice localitate ar fi aceasta. In maxim 24 de ore curierul iti va bate la usa. Exista si un “in plus”. Acela este ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, si poti ridica produsele personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul e happy end.

Montajul este etapa finala a procesului, dar este importanta in functionarea pe termen lung a unei piese de schimb. De aceea trebuie efectuat corect si, neaparat, de catre un specialist. Nu numai ca oferi un start reusit al piesei insa, in plus, vei beneficia de o perioada lunga de functionare si la un nivel de performanta ridicat.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura