Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat S550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S550
Cod produs
9HG5P0XB-SC
Out Of stock
Descriere
Calitatea proasta a cuplelor poate avea o influenta negative asupra sistemului hidraulic.  Poti fi indus in eroare de faptul ca o cupla hidraulica atasament Bobcat S550 este un produs cu un pret relativ nespecial. Sau ca il poti gasi cam oriunde, la orice colt. Numai ca o cupla prost conceputa sau uzata iti poate da utilajul peste cap. Cumperi ieftin, lucrezi ieftin. Asadar, aspira doar la un model original, unul rezistent si fiabil. Suna-ne si noi si ti-l trimitem, pentru ca il detinem. Sau il poti ridica direct din depozit.

Functionam de suficient timp pe aceasta piata. O cunoastem, stim unde e bine si mergem acolo, stim si unde nu e bine si tinem distanta. Am acumulat experienta, ne-am adunat un numar important de parteneri si clienti. Practic, ne-am dezvoltat impreuna. Si am rezolvat multe probleme impreuna. Uneori ti se intampla tie. Alteori ni se intampla si noua. Ce bine e cand ai cu cine sa te sfatuiesti!    Am comunicat tot timpul, ai pus pe agenda depozitul nostru ca prima optiune si faptul ca lucram de atata vreme, dovedeste ca nu te-am dezamagit. Mergem mai departe si reusim impreuna.

Cupla hidraulica atasament Bobcat S550 sta de paza la poarta cetatii!
Aceasta cupla asigura imbinarea perfecta a furtunelor prevenind scurgerile de lichid tehnic in sistem. Este o componenta extrem de importanta. Poate parea neinsemnata dar ea previne, printre altele, riscul exploziilor, pentru ca lichidul tehnic al utilajelor poate fi inflamabil. Nu trebuie, sub nicio forma, sa “transpire” prin punctele de contact ale ei cu furtunele.

Consultanta de la distanta!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Ti-l asiguram telefonic, in scris sau chiar face to face daca treci pe la noi. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte deschisi. Pe langa piesa primesti economie de timp, un pachet de informatii, experienta consultantilor.  Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat S550 cumparata de la noi este un element al sistemului hidraulic prelucrat cu mare grija si super fiabil. Poti avea in ea incredere deplina. Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Pentru acel “nu se stie niciodata”.

Piesele noastre de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, cu plata ramburs. Orice localitate ar fi aceasta. In maxim 24 de ore curierul iti va bate la usa. Exista si un “in plus”. Acela este ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, si poti ridica produsele personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul e happy end.

Montajul este etapa finala a procesului, dar este importanta in functionarea pe termen lung a unei piese de schimb. De aceea trebuie efectuat corect si, neaparat, de catre un specialist. Nu numai ca oferi un start reusit al piesei insa, in plus, vei beneficia de o perioada lunga de functionare si la un nivel de performanta ridicat.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura